BatavusJe gaat een nieuwe fiets kopen! Maar… welke kies je? Voor elk gebruik is er wel een Batavus. Om boodschappen te doen op je stadsfiets of om dagelijks naar school of je werk te fietsen, of om vooral veel en vaak te gaan toeren. Ga je dan voor gemak en stevigheid of staan lichtgewicht en comfort voorop?

Je kijkt natuurlijk vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij jou past. Misschien houd je van eigentijdse, onderscheidende vormen en hippe kleuren. Of je bent meer van de klassieke snit, van functionaliteit en eenvoud. Weet je wat het leuke van deze tijd is? De meest verrassende combinaties zijn bij Batavus mogelijk.  

Ook liefhebbers van sportieve fietsen komen bij Batavus aan hun trekken. Voor mensen die genieten van wat trapondersteuning hebben ze de elektrische fiets.

Als fietsliefhebber moet je zorgeloos van je fiets kunnen genieten. Vanuit dat basisprincipe bedenkt en maakt Batavus fietsen. Je kunt erop genieten, je kunt erop vertrouwen. De fietsen worden bedacht, ontworpen en geproduceerd door vakmensen met liefde voor de fiets, gemaakt in hun eigen fabriek in Heerenveen, met heel veel oog voor styling & design en van Hollandse kwaliteit. Batavus, altijd een fiets voor iedereen.


Bekijk hier ons volledige Batavus aanbod.