Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • Jan Janssen Zero Co2, Desert Satin
Compleet, sportief en onderhoudsarm. Dat maakt de Zero bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik. Als bewegingstherapie of als het leukste en duurzaamste transportmiddel naar uw werk?
De Shimano Alfine 8s naaf zorgt voor een perfecte aandrijving met acht versnellingen geïntegreerd in de naaf. Voor echte veelgebruikers kan de Zero ook worden uitgevoerd met de Shimano Alfine 11s naaf.

Bij de Alfine 11s naaf kunt u ook nog kiezen voor de Carbon-Belt- Drive tandriem-aandrijving. Deze vervangt de ketting waardoor U zelfs met weinig onderhoud en smeren, soepel en geruisloos uw kilometers rijdt.
specs
categorie stadshybrides
framemaat 53
frametype dames
kleur desert satin
merk jan janssen
merk remsysteem achter shimano
merk remsysteem voor shimano
merk versnellingsysteem shimano
model zero co2
model remsysteem achter deore
model remsysteem voor deore
model versnellingsysteem alfine 8
modeljaar 2018
omschrijving compleet, sportief en onderhoudsarm. dat maakt de zero bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik. als bewegingstherapie of als het leukste en duurzaamste transportmiddel naar uw werk? de shimano alfine 8s naaf zorgt voor een perfecte aandrijving met acht versnellingen geïntegreerd in de naaf. voor echte veelgebruikers kan de zero ook worden uitgevoerd met de shimano alfine 11s naaf. bij de alfine 11s naaf kunt u ook nog kiezen voor de carbon-belt- drive tandriem-aandrijving. deze vervangt de ketting waardoor u zelfs met weinig onderhoud en smeren, soepel en geruisloos uw kilometers rijdt.
status nieuw
type remsysteem achter velgrem (caliper) met kabelbediening
type remsysteem voor velgrem (caliper) met kabelbediening
type versnellingsysteem naaf
versnellingen 8
wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Jan Janssen Zero Co2, Desert Satin

  • Merk: Jan Janssen
  • Model: Jan Janssen Zero Co2, Desert Satin
  • -
  • €1.495,00

Tags: Jan Janssen Zero Co2, Desert Satin, Jan Janssen Zero Co2, Desert Satin, F.26832