Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
Ga waar je nieuwsgierigheid je naartoe drijft - bewaar het plannen voor een andere dag, want de Rove Disc is klaar om over elk pad en elke weg te rollen. De voorvering absorbeert schokken en geeft meer comfort terwijl de handige lockout kan worden gebruikt op gladde wegen voor meer efficiëntie. De Rove is geschikt voor diverse terreinen en terreinomstandigheden en heeft voldoende ruimte voor noppenbanden, schijfremmen, een low-rise stuur en een breed versnellingsbereik.
specs
categorie mountainbikes
framemaat m
frametype dames
kleur grey
merk liv
merk remsysteem achter shimano
merk remsysteem voor shimano
merk versnellingsysteem shimano
model rove
model versnellingsysteem alivio
modeljaar 2017
omschrijving ga waar je nieuwsgierigheid je naartoe drijft - bewaar het plannen voor een andere dag, want de rove disc is klaar om over elk pad en elke weg te rollen. de voorvering absorbeert schokken en geeft meer comfort terwijl de handige lockout kan worden gebruikt op gladde wegen voor meer efficiëntie. de rove is geschikt voor diverse terreinen en terreinomstandigheden en heeft voldoende ruimte voor noppenbanden, schijfremmen, een low-rise stuur en een breed versnellingsbereik.
status nieuw
type remsysteem achter schijfrem met hydraulische bediening
type remsysteem voor schijfrem met hydraulische bediening
type versnellingsysteem derailleur
versnellingen 27

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Liv Rove, grey

  • Merk: Liv
  • Model: Liv Rove, grey
  • -
  • €499,00

Tags: Liv Rove, grey, Liv Rove, grey, F.24322