Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • Giant Propel Advanced Pro Disc, Zwart/groen
Zorgvuldig ontwikkeld om de beste in Areo Road prestaties te zijn. Deze messcherpe, wegracer bied een voordeel voor sprints en ontsnappingen. Nieuw dit jaar is het integreren van schijfremmen in de Propel. Het frame is gemaakt van Advanced-grade composiet materiaal om zowel licht als stijf te zijn, met een scherp stuurgedrag. Ontworpen om onze technologie te optimalieren, zijn de schrijfremmen volledig in het frame geïntegreerd, gebruik gemaakt van een flat-mount-bevestiging en steekassen. Van sprints tot aan solo ontsnappingen, in bochten of in afdalingen, de nieuwe Propel Advanced Pro Disc helpt je om door de wind te snijden en de concurrentie achter te laten.
specs
categorie racefietsen
framemaat omschrijving ml
frametype heren
kleur zwart/groen
merk giant
merk versnellingsysteem shimano
model propel advanced pro disc
model versnellingsysteem ultegra di2
modeljaar 2018
omschrijving zorgvuldig ontwikkeld om de beste in areo road prestaties te zijn. deze messcherpe, wegracer bied een voordeel voor sprints en ontsnappingen. nieuw dit jaar is het integreren van schijfremmen in de propel. het frame is gemaakt van advanced-grade composiet materiaal om zowel licht als stijf te zijn, met een scherp stuurgedrag. ontworpen om onze technologie te optimalieren, zijn de schrijfremmen volledig in het frame geïntegreerd, gebruik gemaakt van een flat-mount-bevestiging en steekassen. van sprints tot aan solo ontsnappingen, in bochten of in afdalingen, de nieuwe propel advanced pro disc helpt je om door de wind te snijden en de concurrentie achter te laten.
status nieuw
type remsysteem achter schijfrem met hydraulische bediening
type remsysteem voor schijfrem met hydraulische bediening
type versnellingsysteem derailleur
versnellingen 22

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Giant Propel Advanced Pro Disc, Zwart/groen

  • Merk: Giant
  • Model: Giant Propel Advanced Pro Disc, Zwart/groen
  • -
  • €5.099,00

Tags: Giant Propel Advanced Pro Disc, Zwart/groen, Giant Propel Advanced Pro Disc, Zwart/groen, F.26799