Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
Of je nu uit het peloton wilt ontsnappen of je persoonlijke record wilt verbeteren, de TCR Advanced Disc is gebouwd om je maximaal vertrouwen te geven onder alle omstandigheden. De TCR Advanced levert de beste efficiency in zijn klasse door de Compact Road-geometrie en het Advanced-grade composite-frame. De Variant zadelpen mixt efficiëntie met de juiste mate van flexibiliteit voor een race-tuned rijgevoel zodat jij nog meer kilometers kunt maken. Met de gloednieuwe schijfremintegratie, inclusief 12 mm steekassen voor en achter, is dit een prestatiegerichte racefiets voor alle omstandigheden en alle weerssituaties.
specs
categorie racefietsen
framemaat l
frametype heren
kleur green
merk giant
model tcr advanced 1 l
modeljaar 2017
omschrijving of je nu uit het peloton wilt ontsnappen of je persoonlijke record wilt verbeteren, de tcr advanced disc is gebouwd om je maximaal vertrouwen te geven onder alle omstandigheden. de tcr advanced levert de beste efficiency in zijn klasse door de compact road-geometrie en het advanced-grade composite-frame. de variant zadelpen mixt efficiëntie met de juiste mate van flexibiliteit voor een race-tuned rijgevoel zodat jij nog meer kilometers kunt maken. met de gloednieuwe schijfremintegratie, inclusief 12 mm steekassen voor en achter, is dit een prestatiegerichte racefiets voor alle omstandigheden en alle weerssituaties.
status nieuw

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Giant TCR ADVANCED 1 L, Green

  • Merk: Giant
  • Model: Giant TCR ADVANCED 1 L, Green
  • -
  • €1.999,00
  • €1.699,00

Tags: Giant TCR ADVANCED 1 L, Green, Giant TCR ADVANCED 1 L, Green, F.23792