Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • Santos tocht vol verrassingen op vrijdag 16 juni.

Santos tocht vol verrassingen op vrijdag 16 juni.

Tijdens de fiets tocht die wij organiseren op vrijdag 16 juni voor Santos-rijders en geïnteresseerden kunt u direct de rijeigenschappen ervaren van deze alles kunners.

Deze sportieve fietsen met een extreem hoog kwaliteitsniveau zijn van Nederlands fabricaat. Met zijn bijzondere Gates snaaraandrijving is de fiets duurzaam en heeft minder onderhoud nodig. De fiets behoudt ook met grote belasting zijn geweldige rijeigenschappen en gaat eigenlijk een leven lang mee. Een Santos fiets kunt u naar eigen inzicht samenstellen; er is een ruime keuze zadels, handvatten en sturen. Ook zijn er maar liefst 30 verschillende kleuren. Dit alles maakt deze fiets tot een uniek exemplaar. Helemaal nieuw is de Santos met elektronische ondersteuning. De accu is centraal in het frame gemonteerd; er gaat geen bagageruimte verloren en de fiets behoudt dezelfde comfortabele rijeigenschappen.

Tijdens de fietstocht wordt een bezoek gebracht aan de fabriek van Santos. De deelnemers kunnen met eigen ogen zien hoe de fiets wordt gemaakt. Bent u enthousiast geworden en wilt u meerijden op uw eigen fiets of op een Santos fiets van ons? Meldt u zich dan aan in de winkel of via mail: chantal@bikepro.nl


Reacties

Note: HTML is not translated!