Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • Nieuw in de collectie dit jaar bij BikePro

Nieuw in de collectie dit jaar bij BikePro

Dit jaar hebben we ons assortiment fietsen in de winkel flink uitgebreid. Wat is er dan zoal nieuw....

Santos

Onze Santos hoek hebben we uitgebreid met 2 elektrische fietsen uit de Power serie.
Met een Santos Travellite + E-bike kun je alle kanten op. De Power Serie zijn sterke, krachtige,duurzame en onderhoudsarme E-bikes. Favoriet onder fietsforenzen, grenzeloos populair onder buitenmensen, vakantiegangers, weekendvierders en levensgenieters. Of je nu naar je werk gaat of niet, met een Santos E-bike heb je altijd wind mee en voelt elke trip als vakantie.

De kracht van een Santos E-bike ís haar kracht. Uitgerust met een sterk frame, een krachtige motor en sterke, comfortabele wielen, staat een Santos E-bike garant voor sportief rijgedrag en veel souplesse. Neem bagage mee als je wilt en rust hem uit zoals je zelf voor ogen hebt, Custombuilt.

Kijk hier voor onze nieuwe Santos fietsen.

Jan Janssen

Om nog meer keuze te kunnen bieden aan onze klanten op het gebied van vakantie / hybride fietsen hebben we dit assortiment uitgebreid met de nieuwe Jan Janssen Transalpine en Zero Co2.

Transalpine
De Transalpine is een sportieve lichtgewicht hybride afgemonteerd met alleen de meest elementaire componenten. Verbluffend lichtlopend en comfortabel door zijn geometrie en snelle wielset met 37mm banden. Met even veel versnellingen aan boord als een mountainbike, zodat zelfs ook die ene lastige beklimming op ‘het gemak’ afgewerkt kan worden.

Zero Co2
De Zero Co2 is compleet, sportief en onderhoudsarm. Dat maakt de Zerobijzonder geschikt voor dagelijks gebruik. De Shimano Alfine 8s naaf zorgt voor een perfecteaandrijving met acht versnellingen geïntegreerd in de naaf. Voor echteveelgebruikers kan de Zero ook worden uitgevoerd met de Shimano Alfine 11snaaf.

Bij de Alfine 11s naaf kunt u ook nog kiezen voor deCarbon-Belt- Drive tandriem-aandrijving. Deze vervangt de ketting waardoor Uzelfs met weinig onderhoud en smeren, soepel en geruisloos uw kilometers rijdt.

Kijk hier voor onze nieuwe Jan Janssen fietsen.

Onze Elektrische fietsen hebben we uitgebreid met 2 nieuwe merken, namelijk Flyer en Huyser.  Door deze merken toe te voegen hebben wij een heel compleet assortiment met in iedere prijsklasse een topfiets. De merken elektrische fietsen die je bij ons kunt vinden zijn: Koga, Rih, Giant, Flyer, Santos, TDR en Huyser.

Flyer- Upstreet 5

De modernste technologie, comfort en een trendy uitstraling komen samen in dit splinternieuwe model van FLYER. Zowel voor de dagelijkse ritten als langere tourritten is de Upstreet breed inzetbaar. De high-speedvarianten van deze modellijn maken zich met name geliefd bij de woon-werkfietsers die zich razendsnel door het verkeer willen begeven. Ondanks zijn snelle, sportieve uiterlijk heeft de Upstreet een rechte comfortabele zitpositie.

Kijk hier voor onze nieuwe Flyer fietsen.

Huyser

Design, kwaliteit en gebuiks gemak zijn kenmerken van deze degelijke e-bike. De accu is mooi weggewerkt in de bagagedrager waardoor de fiets een stoere en robuuste uitstraling krijgt. Dankzij de extra krachtige en stille Bafang middenmotor en krachtige 520wh accu is geen heuvel te hoog of bestemming te ver. De ideale elektrische fiets voor zowel woonwerk verkeer als recreatieve fietsers.

Giant

Giant is voor ons een vertrouwd merk. Toch zagen we daar nog mogelijkheden om ook de Topline binnen hun racefietsen assortiment in onze winkel neer te gaan zetten. 

Propel Advanced Pro Disc
Zorgvuldig ontwikkeld om de beste in Areo Road prestaties tezijn. Deze messcherpe, wegracer bied een voordeel voor sprints en ontsnappingen.Nieuw dit jaar is het integreren van schijfremmen in de Propel. Het frame isgemaakt van Advanced-grade composiet materiaal om zowel licht als stijf tezijn, met een scherp stuurgedrag. Ontworpen om onze technologie teoptimalieren, zijn de schrijfremmen volledig in het frame geïntegreerd, gebruikgemaakt van een flat-mount-bevestiging en steekassen. Van sprints tot aan soloontsnappingen, in bochten of in afdalingen, de nieuwe Propel Advanced Pro Disc helpt je om door de windte snijden en de concurrentie achter te laten.

Propel Advanced 0 en Propel Advanced 1
Met de Propel Advanced krijg je het hele pakket: beproefdeaerodynamische prestaties, scherp en toch stabiel stuurgedrag en een van delichtste frames in zijn klasse. Deze raceklare machine is ontworpen met behulpvan de AeroSystem Shaping-technologie en gebouwd met Advanced-grade compositezodat je moeiteloos de concurrentie achterlaat. De gemakkelijk verstelbare,lichtgewicht composite Vector zadelpen minimaliseert de luchtweerstand. Verderzorgen frametechnologieën zoals de OverDrive balhoofdbuis en het PowerCorebottom bracket voor een scherp stuurgedrag en een trapefficiëntie die perfectis voor die laatste winnende trapbeweging bij de finishlijn.

Kijk hier voor onze nieuwe Giant racefietsen.

Verwante Tags

Santos Travellite+E-bike Jan Janssen Jan Janssen Transalpine Zero Co2 Zero Co2 Flyer Upstreet Huyser Giant Propel Advanced Pro Disc Propel

Reacties

Note: HTML is not translated!