Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • Rijdt u ook mee tijdens de Hooftman Volvo toertocht op 26 augustus onder begeleiding van Ellen van Dijk?

Rijdt u ook mee tijdens de Hooftman Volvo toertocht op 26 augustus onder begeleiding van Ellen van Dijk?

Op 26 augustus organiseert Hooftman Volvo de eerste Hooftman Volvo Toertocht. Tijdens deze dag zal professioneel wielrenster Ellen van Dijk meefietsen. Hooftman is sinds begin 2017 mobiliteitssponsor van Ellen van Dijk. Zij ondersteunen Ellen om haar grote droom te verwezenlijken; Olympisch goudtijdens de zomerspelen van 2020 in Tokio.

Recent prolongeerde zij haar Europese titel tijdrijden enwerd Ellen nog tweede bij het NK tijdrijden én vijfde bij de wegwedstijd vanhet NK. Hooftman Volvo is bijzonder verheugd dat Ellen in het drukke programma tijdheeft vrij kunnen maken voor de Hooftman Toertocht. Om deze sportieve dag goedte laten verlopen, delen we het dagprogramma graag op voorhand met u. Wilt uook meerijden? Meldt u zich dan snel aan via events@hooftman.nl!

Programma zaterdag 26 augustus

08.00 - 08.15 uur Verzamelen bij Hooftman Volvo in Waddinxveen. Het adres isCoenecoop 59, 2741 PH in Waddinxveen. De koffie staat voor u klaar!

08.15 uur Welkom door Ellen van Dijk en Ivor Hooftman.

08.30 uur Vertrek groep 26-27km/u, enkele minuten latervertrek groep 29-30km/u.

Tussenstop Met koffie en appelgebak bij Hooftman Volvo,vestiging Woerden. Het adres is Botnische Golf 15, 3446 CN in Woerden. Bij hetvertrek kan de bidon weer worden gevuld en zijn er bananen voor onderweg.

12.30 – 13.00 uur Finish bij Hooftman in Waddinxveen methapjes en drankjes.

Belangrijke informatie

Gedurende de rit van zo'n 100 kilometer zijn technische assistentie door BikePro en EHBO beschikbaar. Voor het vertrek ontvangt u van ons de telefoonnummers voor eventuele noodsituaties. Voor het rijden in de groep hebben we deze afspraken geformuleerd.

Hooftman bidon

U ontvangt voor vertrek een Hooftman Volvo bidon. De bidon is schoon en klaar voor gebruik! Deze kunt u vullen met sportdrank die u wordt aangeboden door BikePro uit Waddinxveen. 

Starten en routekaart

Bij de inschrijfbalie kun u aangeven dat u er bent. Bij het aanmelden ontvangt u de bidon. Daarnaast ontvangt u ook een route-kaart. De route kunnen we ook met u delen via Strava. Er is een begeleider bij iedere snelheid aanwezig.

Foto’s

Gedurende de dag zullen er foto’s worden gemaakt, welke later via onze facebookpagina zullen worden gedeeld.

Verwante Tags

Ellen van Dijk Volvo Hooftman toertocht wielrenster

Reacties

Note: HTML is not translated!