Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

BMC


De specialist in het creëren van de ultieme rit ervaring.

 

BikePro is trotse dealer van BMC. De eerste fietsen van Zwiters fabricaat staan al in onze winkel. Elke fiets uit hun programma is bij ons te bestellen. 

 

Zo saai als de naam is (inderdaad, BMC staat voor Bicycle Manufacturing Company), zo exclusief zijn de racefietsen en mtb’s. Dat heeft vooral te maken met design en technologie. BMC heeft een eigen onderzoeks- en ontwikkelings  laboratorium in het BMC Impec Lab in Zwitserland. Ze gebruiken de bevindingen om unieke innovatieve technieken te creëren die BMC-fietsen blijven onderscheiden. De nieuwste modellen van BMC staan niet voor niets ook in het professionele peloton hoog aangeschreven.

 

De Zwitsers bouwen eigenlijk pas sinds 1994 fietsen. Sinds 2000 zit de vaart erin, toen Andy Rihs het merk overnam. Die had er toen al een carrière opzitten bij Sonova, de grootste leverancier van hoortoestellen ter wereld. Met BMC wilde Rihs - heel bescheiden - de Porsche onder de racefietsen bouwen. Daar is de Zwitser die half april op 75-jarige leeftijd overleed meer dan in geslaagd.

 

BMC maakt lichtgewicht fietsen in carbon en aluminium, die niet alleen in de Zwitserse bergen maar ook in het Hollandse landschap goed uit de voeten kunnen. 

 

Bijvoorbeeld de BMC Roadmachine

Gericht op prestaties, maar dan met meer uithoudingsgenen voor extra comfort. 


Bekijk hier ons volledige BMC aanbod.