Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
De Bond is het eerste niet geïntegreerde monocoque frame gemaakt door Cipollini. Het is een uniek frame met een unieke vorm en een uniek design. Het frame is zowel agressief als stijf en comfortabel. Ook is de Bond het enige frame, samen met de NK1K, in de collectie van Cipollini zonder doorlopende zadelpen. Voor 2017 is de Bond verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en 5 verschillende maten. Daarnaast is de Cipollini Bond zowel in een schijfrem als velgrem versie te krijgen. Een onverslaanbaar frame in zijn segment!

Specificaties:
Monocoque triangle with rear axle assembly with Atomlink system
FRAME MATERIAL Carb. T700 E UTS
FORK MATERIAL Carb. T700 E UTS
FRAME WEIGHT Size M not painted - 1050gr
B. BRACKET BB386 (86,5x46mm)
specs
categorie racefietsen
framemaat omschrijving l
frametype heren
kleur yellow fluo shiny
merk cipollini
model bond ultegra di2
modeljaar 2018
omschrijving de bond is het eerste niet geïntegreerde monocoque frame gemaakt door cipollini. het is een uniek frame met een unieke vorm en een uniek design. het frame is zowel agressief als stijf en comfortabel. ook is de bond het enige frame, samen met de nk1k, in de collectie van cipollini zonder doorlopende zadelpen. voor 2017 is de bond verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en 5 verschillende maten. daarnaast is de cipollini bond zowel in een schijfrem als velgrem versie te krijgen. een onverslaanbaar frame in zijn segment! specificaties: monocoque triangle with rear axle assembly with atomlink system frame material carb. t700 e uts fork material carb. t700 e uts frame weight size m not painted - 1050gr b. bracket bb386 (86,5x46mm)
status nieuw
type remsysteem achter velgrem (caliper) met kabelbediening
type remsysteem voor velgrem (caliper) met kabelbediening
type versnellingsysteem derailleur
versnellingen 22
wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Cipollini BOND Ultegra Di2, Yellow Fluo Shiny

  • Merk: Cipollini
  • Model: Cipollini BOND Ultegra Di2, Yellow Fluo Shiny
  • -
  • €7.499,00
  • €5.999,00

Tags: Cipollini BOND Ultegra Di2, Yellow Fluo Shiny, Cipollini BOND Ultegra Di2, Yellow Fluo Shiny, F.24786