Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
Verplicht jezelf tot een dagelijks ritje voor je gezondheid en je plezier. Deze comfortabele E-bike maakt het allemaal mogelijk door zijn klassieke uiterlijk en moderne technologie.
Deze soepele en stille E-bike is een open uitnodiging om te gaan fietsen. Of je hem nu gebruikt voor transport, gezondheid of puur voor het plezier, de Ease E+ is je trouwe begeleider. De Giant SyncDrive F motor geeft je een soepel, geruisloos en natuurlijk rijgevoel. Het lichtgewicht aluminium frame heeft een verlaagde bovenbuis en een lage instap waardoor op- en afstappen een fluitje van een cent is. De geveerde voorvork en geveerde zadelpen verhogen het comfort op ruwe wegen terwijl een koppelingsmechanisme ervoor zorgt dat het schakelen soepel en stil verloopt.
specs
bassiskleur grijs
categorie elektrische fietsen
framemaat omschrijving m
frametype dames
kleur grey
merk giant
merk remsysteem achter magura
merk remsysteem voor magura
merk versnellingsysteem shimano
model ease-e+
model remsysteem achter hs 11
model remsysteem voor hs 11
model versnellingsysteem nexus
modeljaar 2021
omschrijving verplicht jezelf tot een dagelijks ritje voor je gezondheid en je plezier. deze comfortabele e-bike maakt het allemaal mogelijk door zijn klassieke uiterlijk en moderne technologie. deze soepele en stille e-bike is een open uitnodiging om te gaan fietsen. of je hem nu gebruikt voor transport, gezondheid of puur voor het plezier, de ease e+ is je trouwe begeleider. de giant syncdrive f motor geeft je een soepel, geruisloos en natuurlijk rijgevoel. het lichtgewicht aluminium frame heeft een verlaagde bovenbuis en een lage instap waardoor op- en afstappen een fluitje van een cent is. de geveerde voorvork en geveerde zadelpen verhogen het comfort op ruwe wegen terwijl een koppelingsmechanisme ervoor zorgt dat het schakelen soepel en stil verloopt.
status nieuw
type remsysteem achter velgrem (caliper) met hydraulische bediening
type remsysteem voor velgrem (caliper) met hydraulische bediening
type versnellingsysteem naaf
versnellingen 8
wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Giant Ease-E+, Grey

  • Merk: Giant
  • Model: Giant Ease-E+, Grey
  • -
  • €1.899,00

Tags: Giant Ease-E+, Grey, Giant Ease-E+, Grey, 4712878562868