Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • RIH X-Omega, Mat Olijf Groen
X-Omega
De X-Omega is ons nieuwste model elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor (70Nm), die fraai is geïntegreerd in het frame.

De X-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. Deze E-bike combineert alle voordelen van onze andere elektrische modellen met een extra krachtige motor die wanneer het nodig is, zoals in heuvelachtig gebied, extra power kan leveren.

De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van 500 Wh (36V x 14 Ah). Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 70 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar.

Dankzij de hoogwaardige Magura hydraulische remmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. De verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht.

Verder is de X-Omega voorzien van een Nuvinci-naaf die traploos schakelen mogelijk maakt, zelfs als de trapondersteuning aan staat. Zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning.

Op de X-Omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.
specs
categorie elektrische fietsen
framemaat 49 low
frametype dames
kleur mat olijf groen
merk rih
merk remsysteem achter magura
merk remsysteem voor magura
merk versnellingsysteem nuvinci
model x-omega
model remsysteem achter hs11
model remsysteem voor hs11
model versnellingsysteem n360
modeljaar 2018
omschrijving x-omega de x-omega is ons nieuwste model elektrische fiets. deze e-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor (70nm), die fraai is geïntegreerd in het frame. de x-omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. deze e-bike combineert alle voordelen van onze andere elektrische modellen met een extra krachtige motor die wanneer het nodig is, zoals in heuvelachtig gebied, extra power kan leveren. de batterij (lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van 500 wh (36v x 14 ah). doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. bij gemiddeld gebruik is 70 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar. dankzij de hoogwaardige magura hydraulische remmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. de verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht. verder is de x-omega voorzien van een nuvinci-naaf die traploos schakelen mogelijk maakt, zelfs als de trapondersteuning aan staat. zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning. op de x-omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.
status nieuw
type remsysteem achter velgrem (caliper) met hydraulische bediening
type remsysteem voor velgrem (caliper) met hydraulische bediening
type versnellingsysteem naaf
versnellingen infinity
wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

RIH X-Omega, Mat Olijf Groen

  • Merk: Rih
  • Model: RIH X-Omega, Mat Olijf Groen
  • -
  • €2.999,00

Tags: RIH X-Omega, Mat Olijf Groen, RIH X-Omega, Mat Olijf Groen, F.28412