Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • TDR Flox, Matzwart
Fietsen op de FLФX staat garant voor een unieke ervaring! De elektrische fiets stimuleert u misschien om vaker op te stappen of meer kilometers af te leggen, ook bij tegenwind, over heuvels en in de bergen. Zo komt u sneller, maar minder verhit of vermoeid aan op uw bestemming.

Welke ondergrond u ook heeft tijdens het fietsen, de single suspension voorvork en de verende zadelpen zorgen voor optimale comfort. Daarnaast beschikt de fiets over een verstelbaar stuur, zodat u een ergonomische zithouding kunt aannemen.

Ook over diefstal heeft TDR Bikes nagedacht. Met de E-Lock beveiliging van de FLФX kunt u uw fiets laten blokkeren door uw dealer. Het gevolg is dat de fiets na 50 kilometer stopt met alle ondersteunende activiteiten.

Er is gekozen voor de hoogste kwaliteit in producten, zodat u uw leven lang plezier heeft van uw fiets.
specs
categorie elektrische fietsen
framemaat 51
frametype dames monotube
kleur matzwart
merk tdr
model flox
modeljaar 2018
omschrijving fietsen op de flФx staat garant voor een unieke ervaring! de elektrische fiets stimuleert u misschien om vaker op te stappen of meer kilometers af te leggen, ook bij tegenwind, over heuvels en in de bergen. zo komt u sneller, maar minder verhit of vermoeid aan op uw bestemming. welke ondergrond u ook heeft tijdens het fietsen, de single suspension voorvork en de verende zadelpen zorgen voor optimale comfort. daarnaast beschikt de fiets over een verstelbaar stuur, zodat u een ergonomische zithouding kunt aannemen. ook over diefstal heeft tdr bikes nagedacht. met de e-lock beveiliging van de flФx kunt u uw fiets laten blokkeren door uw dealer. het gevolg is dat de fiets na 50 kilometer stopt met alle ondersteunende activiteiten. er is gekozen voor de hoogste kwaliteit in producten, zodat u uw leven lang plezier heeft van uw fiets.
status nieuw
type remsysteem achter schijfrem met hydraulische bediening
type remsysteem voor schijfrem met hydraulische bediening
type versnellingsysteem naaf
wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

TDR Flox, Matzwart

  • Merk: TDR
  • Model: TDR Flox, Matzwart
  • -
  • €2.695,00

Tags: TDR Flox, Matzwart, TDR Flox, Matzwart, F.26156