Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
Deze gloednieuwe, veelzijdige hardtail heeft een lichtgewicht Advanced-grade composite-frame dat volgepakt zit met technologie voor de meest uiteenlopende offroad-avonturen. In zijn 29er-vorm is hij klaar om te gaan racen. Maar je kunt ook omschakelen en hem ombouwen tot een 27.5+, of zelfs singlespeed gaan, waardoor dit een echte allround XC-machine wordt voor uiteenlopende omstandigheden en voor elk soort terrein dat je tegenkomt. Hij is voorzien van bredere Boost-naven (110 voor/148 achter) waardoor de wielstijfheid toeneemt voor een betere handling. Daarnaast neemt de bandenvrijheid toe en wordt de kettinglijn geoptimaliseerd voor een vlekkeloze werking van de aandrijflijn. Een 27.2 zadelpen voegt verticale flexibiliteit toe, de MegaDrive onderbuis en bovenbuis werken samen om de stijfheid van het chassis te maximaliseren en het PowerCore bottom bracket geeft je ultra-efficiënte krachtoverdracht.
specs
bassiskleur zwart
categorie mountainbikes
framemaat omschrijving l
frametype heren
kleur carbon/orange/blue
merk giant
merk remsysteem achter shimano
merk remsysteem voor shimano
merk versnellingsysteem shimano
model xtc advanced 29er
modeljaar 2017
omschrijving deze gloednieuwe, veelzijdige hardtail heeft een lichtgewicht advanced-grade composite-frame dat volgepakt zit met technologie voor de meest uiteenlopende offroad-avonturen. in zijn 29er-vorm is hij klaar om te gaan racen. maar je kunt ook omschakelen en hem ombouwen tot een 27.5+, of zelfs singlespeed gaan, waardoor dit een echte allround xc-machine wordt voor uiteenlopende omstandigheden en voor elk soort terrein dat je tegenkomt. hij is voorzien van bredere boost-naven (110 voor/148 achter) waardoor de wielstijfheid toeneemt voor een betere handling. daarnaast neemt de bandenvrijheid toe en wordt de kettinglijn geoptimaliseerd voor een vlekkeloze werking van de aandrijflijn. een 27.2 zadelpen voegt verticale flexibiliteit toe, de megadrive onderbuis en bovenbuis werken samen om de stijfheid van het chassis te maximaliseren en het powercore bottom bracket geeft je ultra-efficiënte krachtoverdracht.
status nieuw
type remsysteem achter schijfrem met hydraulische bediening
type remsysteem voor schijfrem met hydraulische bediening
versnellingen 22
wielmaat 29

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Giant XtC Advanced 29er, Carbon/Orange/Blue

  • Merk: Giant
  • Model: Giant XtC Advanced 29er, Carbon/Orange/Blue
  • -
  • €1.799,00

Tags: Giant XtC Advanced 29er, Carbon/Orange/Blue, Giant XtC Advanced 29er, Carbon/Orange/Blue, 4712878136557