Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
Maak je eerste uitstapje in de modder, of promoveer naar meer uitdagende singletracks. De Tempt is ontworpen om je de hele weg te begeleiden.

Kun je de verleiding niet weerstaan om die nieuwe gravelweg of singletrack te proberen? Breng die uitdagingen tot leven met de Tempt die je helpt om het bereikbare te herdefiniëren. Een frameontwerp met een iets rechtere zitpositie biedt comfort en geeft je vertrouwen zodat je kunt genieten van het uitzicht. De soepel geveerde voorvork, 27.5 inch-wielen en krachtige schijfremmen zorgen voor extra vertrouwen en controle zodat je van tamme zandpaden naar meer uitdagende singletracks kunt overstappen. Ongelofelijk soepele en snelle acceleratie, lage standover-hoogte om hobbels te kunnen opvangen en makkelijker te kunnen afstappen plus een toegenomen stabiliteit - al deze kenmerken samen vormen de sleutel om de innerlijke avonturier in jezelf los te laten.
specs
bassiskleur zwart
categorie mountainbikes
framemaat s
framemaat omschrijving s
frametype dames
kleur black/red/green
materiaal aluminium
merk liv
merk remsysteem achter shimano
merk remsysteem voor shimano
merk versnellingsysteem shimano
model tempt
modeljaar 2017
omschrijving maak je eerste uitstapje in de modder, of promoveer naar meer uitdagende singletracks. de tempt is ontworpen om je de hele weg te begeleiden. kun je de verleiding niet weerstaan om die nieuwe gravelweg of singletrack te proberen? breng die uitdagingen tot leven met de tempt die je helpt om het bereikbare te herdefiniëren. een frameontwerp met een iets rechtere zitpositie biedt comfort en geeft je vertrouwen zodat je kunt genieten van het uitzicht. de soepel geveerde voorvork, 27.5 inch-wielen en krachtige schijfremmen zorgen voor extra vertrouwen en controle zodat je van tamme zandpaden naar meer uitdagende singletracks kunt overstappen. ongelofelijk soepele en snelle acceleratie, lage standover-hoogte om hobbels te kunnen opvangen en makkelijker te kunnen afstappen plus een toegenomen stabiliteit - al deze kenmerken samen vormen de sleutel om de innerlijke avonturier in jezelf los te laten.
status nieuw
type remsysteem achter schijfrem met hydraulische bediening
type remsysteem voor schijfrem met hydraulische bediening
versnellingen 18
wielmaat 27

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Liv TEMPT, Black/Red/Green

  • Merk: Liv
  • Model: Liv TEMPT, Black/Red/Green
  • -
  • €599,00
  • €499,00

Tags: Liv TEMPT, Black/Red/Green, Liv TEMPT, Black/Red/Green, 4712878087644