Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • Giant Propel, Carbon Smoke/titanium Silver
Met de Propel Advanced krijg je het hele pakket: beproefde aerodynamische prestaties, scherp en toch stabiel stuurgedrag en een van de lichtste frames in zijn klasse. Deze raceklare machine is ontworpen met behulp van de AeroSystem Shaping-technologie en gebouwd met Advanced-grade composite zodat je moeiteloos de concurrentie achterlaat. De gemakkelijk verstelbare, lichtgewicht composite Vector zadelpen minimaliseert de luchtweerstand. Verder zorgen frametechnologieën zoals de OverDrive balhoofdbuis en het PowerCore bottom bracket voor een scherp stuurgedrag en een trapefficiëntie die perfect is voor die laatste winnende trapbeweging bij de finishlijn.
specs
categorie racefietsen
framemaat l
frametype heren
kleur carbon smoke/titanium silver
merk giant
merk remsysteem achter giant
merk remsysteem voor giant
merk versnellingsysteem shimano
model propel
model remsysteem achter speedcontrol
model remsysteem voor speedcontrol
model versnellingsysteem ultegra di2
modeljaar 2018
omschrijving met de propel advanced krijg je het hele pakket: beproefde aerodynamische prestaties, scherp en toch stabiel stuurgedrag en een van de lichtste frames in zijn klasse. deze raceklare machine is ontworpen met behulp van de aerosystem shaping-technologie en gebouwd met advanced-grade composite zodat je moeiteloos de concurrentie achterlaat. de gemakkelijk verstelbare, lichtgewicht composite vector zadelpen minimaliseert de luchtweerstand. verder zorgen frametechnologieën zoals de overdrive balhoofdbuis en het powercore bottom bracket voor een scherp stuurgedrag en een trapefficiëntie die perfect is voor die laatste winnende trapbeweging bij de finishlijn.
status nieuw
type remsysteem achter velgrem (caliper) met kabelbediening
type remsysteem voor velgrem (caliper) met kabelbediening
type versnellingsysteem derailleur
versnellingen 22
wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Giant Propel, Carbon Smoke/titanium Silver

  • Merk: Giant
  • Model: Giant Propel, Carbon Smoke/titanium Silver
  • -
  • €3.499,00

Tags: Giant Propel, Carbon Smoke/titanium Silver, Giant Propel, Carbon Smoke/titanium Silver, F.26676