Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
Sinds de 29er zijn intrede heeft gedaan in de mountainbike-wereld is hij niet meer weg te denken. Een 29" wielmaat is nu de standaard. Lang leve de Santos 4.29!

En láng leeft ‘ie, want Santos heeft de 4.29 lekker robuust gemaakt. Vooral de versies met Rohloff of Pinion en tandriem zijn bijna niet kapot te rijden. Hiermee kan je gerust het hele jaar door de modder baggeren en stof happen zonder dat je om de haverklap je aandrijving moet vernieuwen. Hoe smerig de omstandigheden ook zijn, de 4.29 blijft altijd gáán. Als je dan ook nog kiest voor de hufter-proof hydraulische Magura Firmtech velgremmen, dan heb je de meest onderhoudsarme mountainbike ter wereld. De 4.29 is namelijk de enige 29er mountainbike in de wereld die met deze remmen gemaakt wordt.

Voor de snelle jongens en meisjes die véél en vooral hárd willen afdalen, is de 4.29 ook gewoon leverbaar met schijfremmen.

De bite en doseerbaarheid van schijven gecombineerd met het onderhoudsarme karakter van de Rohloff-naaf of de Pinion versnellingsbak maken van de 4.29 een kilometervreter, een echte marathon bike…

De robuuste bouw en de uitgebreide opbouwmogelijkheden van de 4.29 maken ‘m ook zeer geschikt als trekkingfiets. Met een bagagedrager, onze alleshouders en eventueel een vaste stalen vork maak je er een beest van een 'Adventure Bike’ van. In de winter lekker mountainbiken en in de zomer ermee op fietsvakantie, eventueel met snelle asfaltbandjes. Of… brede strandbanden erop (2.35/60mm banden passen makkelijk) en je rijdt met de 4.29 BeachRacer zo het strand op. Je hebt helemaal geen twee of drie verschillende fietsen meer nodig!

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem.
specs
bassiskleur rood
framemaat l
frametype heren
kleur rood / pure red
merk santos
merk versnellingsysteem rohloff
model 4.29
modeljaar 2018
omschrijving sinds de 29er zijn intrede heeft gedaan in de mountainbike-wereld is hij niet meer weg te denken. een 29" wielmaat is nu de standaard. lang leve de santos 4.29! en láng leeft ‘ie, want santos heeft de 4.29 lekker robuust gemaakt. vooral de versies met rohloff of pinion en tandriem zijn bijna niet kapot te rijden. hiermee kan je gerust het hele jaar door de modder baggeren en stof happen zonder dat je om de haverklap je aandrijving moet vernieuwen. hoe smerig de omstandigheden ook zijn, de 4.29 blijft altijd gáán. als je dan ook nog kiest voor de hufter-proof hydraulische magura firmtech velgremmen, dan heb je de meest onderhoudsarme mountainbike ter wereld. de 4.29 is namelijk de enige 29er mountainbike in de wereld die met deze remmen gemaakt wordt. voor de snelle jongens en meisjes die véél en vooral hárd willen afdalen, is de 4.29 ook gewoon leverbaar met schijfremmen. de bite en doseerbaarheid van schijven gecombineerd met het onderhoudsarme karakter van de rohloff-naaf of de pinion versnellingsbak maken van de 4.29 een kilometervreter, een echte marathon bike… de robuuste bouw en de uitgebreide opbouwmogelijkheden van de 4.29 maken ‘m ook zeer geschikt als trekkingfiets. met een bagagedrager, onze alleshouders en eventueel een vaste stalen vork maak je er een beest van een 'adventure bike’ van. in de winter lekker mountainbiken en in de zomer ermee op fietsvakantie, eventueel met snelle asfaltbandjes. of… brede strandbanden erop (2.35/60mm banden passen makkelijk) en je rijdt met de 4.29 beachracer zo het strand op. je hebt helemaal geen twee of drie verschillende fietsen meer nodig! specificaties van onze fiets: rohloff met riem.
status nieuw
type versnellingsysteem naaf

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Santos 4.29, Rood / Pure Red

  • Merk: Santos
  • Model: Santos 4.29, Rood / Pure Red
  • -
  • €4.736,00

Tags: Santos 4.29, Rood / Pure Red, Santos 4.29, Rood / Pure Red, F.24214