Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • Santos Travel Lite+, Earth Grey
De Travel Lite+ is een sportieve alleskunner. Een krachtpatser als het gaat om bagage, een openbaring op het gebied van souplesse en sportiviteit. Het is een geliefd vakantieganger en een trouw metgezel tijdens de dagelijkse ritten woon-werk of gewoon naar de supermarkt.

Het frame van de Travel Lite+ is clean en dedicated. Dat betekent gladde lasnaden, een mooi, intern balhoofd en een chique wishbone achtervork.

Het PLUS concept geeft de Travel Lite+ een uniek feature. Het frame is namelijk geschikt gemaakt voor twee wielmaten, die je gemakkelijk kunt wisselen. Standaard rusten we hem uit met 28 inch exemplaren en 50 mm banden op extra brede velgen. Daarnaast kun je kiezen voor andere banden (42 tot 55 mm) én andere wielen, namelijk 27,5 inch met 62 mm banden. Deze geven je super veel comfort op hobbelig wegdek of onverharde wegen. Ideaal voor op reis.
Waar je dan ook gaat fietsen, met de Travel Lite+ kun je altijd kiezen voor optimale rijeigenschappen. Het is in alles een fiets om véél te gebruiken, met véél bagage. Zo'n 55 kg. Met zijn sterke frame en wielen rijdt hij stabiel onder alle omstandigheden.

Uitgerust met een onderhoudsarme Pinion versnellingsbak en riemaandrijving ben je niet te stoppen. Zijn sterke schijfremmen geven je alle controle en dragen bij aan zijn sportieve uiterlijk.

Daarmee is de Travel Lite+ een rijke aanvulling op onze Lite Serie. Stel hem samen zoals je zelf wilt, passend bij jouw wensen.
specs
categorie bakfietsen
framemaat 53
frametype heren
kleur earth grey
merk santos
merk remsysteem achter magura
merk remsysteem voor magura
merk versnellingsysteem rohloff
model travel lite+
model remsysteem achter firmtech
model remsysteem voor firmtech
model versnellingsysteem rohloff
modeljaar 2018
omschrijving de travel lite+ is een sportieve alleskunner. een krachtpatser als het gaat om bagage, een openbaring op het gebied van souplesse en sportiviteit. het is een geliefd vakantieganger en een trouw metgezel tijdens de dagelijkse ritten woon-werk of gewoon naar de supermarkt. het frame van de travel lite+ is clean en dedicated. dat betekent gladde lasnaden, een mooi, intern balhoofd en een chique wishbone achtervork. het plus concept geeft de travel lite+ een uniek feature. het frame is namelijk geschikt gemaakt voor twee wielmaten, die je gemakkelijk kunt wisselen. standaard rusten we hem uit met 28 inch exemplaren en 50 mm banden op extra brede velgen. daarnaast kun je kiezen voor andere banden (42 tot 55 mm) én andere wielen, namelijk 27,5 inch met 62 mm banden. deze geven je super veel comfort op hobbelig wegdek of onverharde wegen. ideaal voor op reis. waar je dan ook gaat fietsen, met de travel lite+ kun je altijd kiezen voor optimale rijeigenschappen. het is in alles een fiets om véél te gebruiken, met véél bagage. zo'n 55 kg. met zijn sterke frame en wielen rijdt hij stabiel onder alle omstandigheden. uitgerust met een onderhoudsarme pinion versnellingsbak en riemaandrijving ben je niet te stoppen. zijn sterke schijfremmen geven je alle controle en dragen bij aan zijn sportieve uiterlijk. daarmee is de travel lite+ een rijke aanvulling op onze lite serie. stel hem samen zoals je zelf wilt, passend bij jouw wensen.
status nieuw
type remsysteem achter velgrem (caliper) met hydraulische bediening
type remsysteem voor velgrem (caliper) met hydraulische bediening
type versnellingsysteem naaf
versnellingen 14
wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Santos Travel Lite+, Earth Grey

  • Merk: Santos
  • Model: Santos Travel Lite+, Earth Grey
  • -
  • €5.058,00

Tags: Santos Travel Lite+, Earth Grey, Santos Travel Lite+, Earth Grey, F.26680