Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
De Travelmaster 3+ neem je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur. Je belandt op prachtige onverharde paden in Frankrijk, rijdt tussen de rotsen in Noorwegen of pusht je fiets over de glooiende hobbels van een zandweg in Zuid-Amerika. Dagen vol voldoening, met een immens gevoel van vrijheid.

De mogelijkheden uitbreiden, dat was het doel. Santos evolueerde de Travelmaster tot een veelzijdige alleskunner en noemden hem de Travelmaster 3+. Sterk en stabiel zoals je van de Travelmasters gewend bent, comfortabeler dan ooit.

Hij geeft je grip op ruige ondergronden, rolt soepel over elk obstakel en is sterk, sterk als een huis (maar dan op vakantie). Zijn 27,5 inch wielen met brede velgen maken dat je je zeker voelt op onverhard en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel.

Bij thuiskomst verruilt het avontuur zich voor een ritje woon-werk, naar de supermarkt of door de stad. De travelmaster 3+ vormt zich moeiteloos om tot snelle forenzen fiets en onderhoudsarme boodschappen-buddy. Je hoeft niet meer te kiezen, de Travelmaster 3+ heeft alles in één.

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem en Hope schijfremmen.
specs
bassiskleur grijs
categorie bakfietsen
framemaat 57
frametype heren
kleur grijs / lite grey
merk santos
merk versnellingsysteem rohloff
model travelmaster 3+
modeljaar 2018
omschrijving de travelmaster 3+ neem je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur. je belandt op prachtige onverharde paden in frankrijk, rijdt tussen de rotsen in noorwegen of pusht je fiets over de glooiende hobbels van een zandweg in zuid-amerika. dagen vol voldoening, met een immens gevoel van vrijheid. de mogelijkheden uitbreiden, dat was het doel. santos evolueerde de travelmaster tot een veelzijdige alleskunner en noemden hem de travelmaster 3+. sterk en stabiel zoals je van de travelmasters gewend bent, comfortabeler dan ooit. hij geeft je grip op ruige ondergronden, rolt soepel over elk obstakel en is sterk, sterk als een huis (maar dan op vakantie). zijn 27,5 inch wielen met brede velgen maken dat je je zeker voelt op onverhard en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel. bij thuiskomst verruilt het avontuur zich voor een ritje woon-werk, naar de supermarkt of door de stad. de travelmaster 3+ vormt zich moeiteloos om tot snelle forenzen fiets en onderhoudsarme boodschappen-buddy. je hoeft niet meer te kiezen, de travelmaster 3+ heeft alles in één. specificaties van onze fiets: rohloff met riem en hope schijfremmen.
status nieuw
type versnellingsysteem naaf

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Santos Travelmaster 3+, Grijs / Lite Grey

  • Merk: Santos
  • Model: Santos Travelmaster 3+, Grijs / Lite Grey
  • -
  • €6.062,00

Tags: Santos Travelmaster 3+, Grijs / Lite Grey, Santos Travelmaster 3+, Grijs / Lite Grey, F.24216