Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

Fysiotherapeut bikefitting
Onze professionele fietsmeting is nu ook nog verder uit te breiden met een Performance meting uitgevoerd door fysiotherapeuten van FysioBeter. Naast deze optimale finetuning is het ook mogelijk om je vermogen te testen, trainingsschema’s op te stellen en je prestaties op de fiets te optimaliseren onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Zelfstandig trainen op de Wattbike behoort ook tot de mogelijkheden!


Performance test - 150,-

Met behulp van specifieke oefeningen bepalen we de sterke en zwakke punten van het lichaam. Door de zwakke schakels te vinden, kunnen deze ook beter worden aangepakt door middel van gerichte training. Dit zorgt voor een lagere kans op blessures en een verbetering van de prestaties.


Dynamische fiets positie analyse - 95,-

Onze gespecialiseerde fysiotherapeut helpt u om optimaal op uw fiets te zitten door vanuit alle hoeken uw houding te analyseren met behulp van een camera. Aan de hand van de resultaten passen we de fiets en/of de houding aan en zorgen we ervoor dat uw kracht optimaal wordt omgezet naar prestaties.


Vermogens meting op Wattbike (power profile) -  95,-

Tijdens deze fietstest meten we het vermogen van de wielrenner, hierbij wordt onderscheid gemaakt in verschillende types renner en niveau. Hiermee brengen we de kwaliteiten van de renner het beste in beeld en bepalen we op welke gebieden er nog de meeste winst te behalen valt.


Vermogens meting herhaling -  47,50

Combi-meting -  250,-

(performance test + dynamische fiets positie analyse + vermogens meting)