Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • Giant Dirt-E 3, Zwart
Zet je schrap voor een trailriding-ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. De gloednieuwe Dirt E+ geeft je een extra stevige zet in de rug om het zwaarste terrein te overwinnen. De compacte SyncDrive-motor biedt soepele en directe aandrijfkracht die naadloos samenwerkt met je eigen pedaalkracht - je kunt dus sterker en langer rijden, zelfs op steile en uitdagende trails. Met zijn stabiele XC-georiënteerde frame en geïntegreerde EnergyPak-accu geeft de Dirt E+ je de kracht om alle bergen te overwinnen.
specs
categorie mountainbikes
framemaat m
frametype heren
kleur zwart
merk giant
model dirt-e 3
modeljaar 2019
omschrijving zet je schrap voor een trailriding-ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. de gloednieuwe dirt e+ geeft je een extra stevige zet in de rug om het zwaarste terrein te overwinnen. de compacte syncdrive-motor biedt soepele en directe aandrijfkracht die naadloos samenwerkt met je eigen pedaalkracht - je kunt dus sterker en langer rijden, zelfs op steile en uitdagende trails. met zijn stabiele xc-georiënteerde frame en geïntegreerde energypak-accu geeft de dirt e+ je de kracht om alle bergen te overwinnen.
status nieuw
versnellingen 9
wielmaat 27.5

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Giant Dirt-E 3, Zwart

  • Merk: Giant
  • Model: Giant Dirt-E 3, Zwart
  • -
  • €2.299,00
  • €1.899,00

Tags: Giant Dirt-E 3, Zwart, Giant Dirt-E 3, Zwart, F.26326