Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

IsaacPuur Carbon
Isaac is ontstaan in 2001, en wat allemaal begon met het ontwikkelen van carbon componenten, met name carbon voorvorken, heeft zich gaandeweg ontwikkeld tot een vooruitstrevende pionierspositie binnen de fietsenbranche.

Stijlvol

Isaac is een topmerk met een functioneel, tijdloos en gedetailleerd design. De frames worden ontworpen in het hoofdkantoor van Isaac in Zuid-Limburg en staan bekend om de typische Dutch Design-stijl: een onmiskenbare en karakteristieke signatuur.

Bewezen

Kwaliteit staat bij Isaac hoog in het vaandel. Hierdoor hanteren zij hoge kwaliteitsnormen. Zij leveren een constante inspanning, van het robuuste ontwikkelingsproces tot de betrouwbare uitvoering.

Uitdagend

Het is de ambitie van Isaac om alle segmenten van de markt te voorzien. Isaac werkt voortdurend proactief om aan de behoefte van de doelgroep tegemoet te komen, en houdt tegelijk een sterke focus op de sportfietsenmarkt.

Innovatief

Isaac gelooft dat alles beter kan. Dit sterke geloof heeft ons tot de filosofie gebracht dat de best mogelijke innovatie voorkomt uit een opeenstapeling van kleine verbeteringen. Daarom zoeken zij voortdurend naar kleine voordelen, op basis van vragen vanuit de markt en altijd op een logische manier.

Dynamisch

Isaac heeft een geweldig dynamisch team dat altijd enthousiast op zoek is naar nieuwe successen.


Kom naar onze winkel en bewonder de collectie of bekijk hier alvast ons volledige Isaac aanbod.