Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
Wetenschap en optimale aerodynamica verpakt als tijdritfiets.

Dankzij de integratie van een full carbon aerodynamische voorvork, stuurpen en stuur ben je verzekerd van minimale luchtweerstand tijdens je inspanning om hoge snelheden vast te houden. Deze Isaac Muon is de keuze van de professionele tijdrijder of triatleet die geen concessies wil doen als het op materiaalkeuze aankomt. We bieden je voorgeselecteerde opstellingen aan die nodig zijn om met een minimum aan Watts je PR's te verbeteren. Door de ruime hoeveelheid afstelmogelijkheden van deze snelheidsduivel hebben atleten van elke lengte de mogelijkheid om het maximale uit hun krachtsinspanningen te halen.
specs
categorie racefietsen
framemaat 56
frametype heren
kleur zwart/wit
merk isaac
merk remsysteem achter shimano
merk remsysteem voor shimano
merk versnellingsysteem shimano
model muon tt ultegra di2
model remsysteem achter ultegra
model remsysteem voor ultegra
model versnellingsysteem ultegra di2
modeljaar 2016
omschrijving wetenschap en optimale aerodynamica verpakt als tijdritfiets. dankzij de integratie van een full carbon aerodynamische voorvork, stuurpen en stuur ben je verzekerd van minimale luchtweerstand tijdens je inspanning om hoge snelheden vast te houden. deze isaac muon is de keuze van de professionele tijdrijder of triatleet die geen concessies wil doen als het op materiaalkeuze aankomt. we bieden je voorgeselecteerde opstellingen aan die nodig zijn om met een minimum aan watts je pr's te verbeteren. door de ruime hoeveelheid afstelmogelijkheden van deze snelheidsduivel hebben atleten van elke lengte de mogelijkheid om het maximale uit hun krachtsinspanningen te halen.
status nieuw
type remsysteem achter velgrem (caliper) met kabelbediening
type remsysteem voor velgrem (caliper) met kabelbediening
type versnellingsysteem derailleur
versnellingen 22
wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Isaac Muon TT Ultegra Di2, Zwart/Wit

  • Merk: Isaac
  • Model: Isaac Muon TT Ultegra Di2, Zwart/Wit
  • -
  • €4.699,00
  • €3.299,00

Tags: Isaac Muon TT Ultegra Di2, Zwart/Wit, Isaac Muon TT Ultegra Di2, Zwart/Wit, F.21869