Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
Maak je tijdrit- en triathlonambities waar en til jezelf naar een hoger niveau. De Isaac Photon is er klaar voor.

Isaac Photon is ontwikkeld met hetzelfde streven als de Isaac Muon. Namelijk om zelfs maar het kleinste beetje luchtweerstand weg te nemen. Deze aerodynamische machine neemt het op tegen tijd en wind. Tijdrit- en triathlonambities worden waargemaakt en overtroffen door het ruime aantal mogelijkheden om tot de perfecte zitpositie te komen die je urenlang kunt volhouden. En wat misschien wel net zo belangrijk is: het design van de Photon motiveert je om sneller de finish te bereiken dan je concurrenten. Deze fiets is niet bang om af te zien. Net als jij.

Let op! afbeelding klopt niet met de standaard specificatie.
specs
categorie racefietsen
framemaat 53
frametype heren
kleur zwart mat
merk isaac
merk versnellingsysteem shimano
model photon
model versnellingsysteem ultegra
modeljaar 2017
omschrijving maak je tijdrit- en triathlonambities waar en til jezelf naar een hoger niveau. de isaac photon is er klaar voor. isaac photon is ontwikkeld met hetzelfde streven als de isaac muon. namelijk om zelfs maar het kleinste beetje luchtweerstand weg te nemen. deze aerodynamische machine neemt het op tegen tijd en wind. tijdrit- en triathlonambities worden waargemaakt en overtroffen door het ruime aantal mogelijkheden om tot de perfecte zitpositie te komen die je urenlang kunt volhouden. en wat misschien wel net zo belangrijk is: het design van de photon motiveert je om sneller de finish te bereiken dan je concurrenten. deze fiets is niet bang om af te zien. net als jij. let op! afbeelding klopt niet met de standaard specificatie.
status nieuw
type remsysteem achter velgrem (caliper) met kabelbediening
type remsysteem voor velgrem (caliper) met kabelbediening
type versnellingsysteem derailleur
versnellingen 22
wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Isaac Photon, Zwart mat

  • Merk: Isaac
  • Model: Isaac Photon, Zwart mat
  • -
  • €2.999,00
  • €1.999,00

Tags: Isaac Photon, Zwart mat, Isaac Photon, Zwart mat, F.21848