Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

Jan JanssenIn 1964 werd Jan Janssen wereldkampioen bij de professionals. Dit was het begin van een reeks van mooie overwinningen, behaald door zijn passie en onverzettelijkheid. Deze eigenschappen vind je terug in de collectie Jan Janssen fietsen. 

Na zijn actief loopbaan als wielrenner begon Jan Janssen met het maken van racefietsen. Daarbij ontdekte hij dat de consument op zoek was naar een fiets die niet alleen kwalitatief hoogwaardig moest zijn, maar ook moest matchen met een eigen identiteit.

Dit was het startsein voor hem om als eerste in Nederland te beginnen met het aanbieden van een "custom built" fiets, waarbij de consument tot in detail zijn of haar fiets kan samenstellen. Het concept werd verder uitgerold in het tour en trekking segment.

Jan Janssen fietsen kenmerken zich door "no nonsense" aanpak van het bedrijf. Dit resulteert in een fiets met fantastische rij-eigenschappen en een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding.

Kom naar onze winkel en overtuig u zelf van dit staaltje hollands vakmanschap.


Bekijk hier ons volledig Jan Janssen aanbod.