Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

KogaResearch & Development

Ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model is altijd het beste product maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. We besteden veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, ontwikkelen we ze zelf. Dat geeft onze fietsen de herkenbare look en stijlvolle uitstraling. Less is more!

 

Quality Center

Koga biedt een compromisloze garantie op kwaliteit. We hebben fors geïnvesteerd in een eigen testlaboratorium waar een team van specialisten de materialen blootstelt aan de zwaarste testen. Daardoor zijn we in staat fietsen te bouwen met een grote duurzaamheid die weinig onderhoud vergen.

 

Handgebouwde perfectie

Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in onze vestiging in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by Koga logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

 

100%

Om uw fiets perfect afgemonteerd af te leveren, besteed BikePro veel tijd om uw fiets te perfectioneren. Kwaliteit en fietsplezier zitten hem in de finesses. In het onderstaande filmpje kunt u zien wat onze standaard is voor het afmonteren van uw fiets.