Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

Koga SignatureHet Koga Signature programma is de custom made lijn fietsen van Koga. Hierbij is het mogelijk om een racefiets, tour of trekkingfiets (vakantiefiets) samen te stellen. Bij racefietsen is er een diversiteit aan frame, groep en wielsets. 


2006 ONTSTAAN VAN KOGA SIGNATURE

Of het nu gaat om een trekkingbike, een toer- of sportieve fiets, met Koga Signature kan iedereen zijn of haar Koga fiets persoonlijk samenstellen. De fietsconfigurator op de website biedt de mogelijkheid om stap-voor-stap uw droomfiets te ontwerpen. De fiets wordt vervolgens volledig met de hand opgebouwd. Bovendien kunt u er voor kiezen om uw naam op het frame te vereeuwigen, als werkelijk signatuur op uw eigen maatfiets. Om u optimaal te kunnen adviseren is het verstandig om een afspraak in te plannen. Middels een Bikefitting en een persoonlijk gesprek inventariseren we uw specifieke wensen en vertalen deze naar u nieuwe fiets.