Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

LakeSublieme pasvorm

Dit schoenenmerk kenmerkt zich door een sublieme pasvorm en ergonomie. Met een mooie opbouw is er voor ieder wat wils. De CX lijn betreft een raceschoen, de MX lijn de mountainbike lijn.

CX & MX 176

Het begint zijn de CX en MX 175. Dit is een prettige schoen met een BOA sluiting en kunstoog zool. Deze sluiting zorgt voor een betere opsluiting van de voet in de schoen. Dit zorgt voor meer efficiëntie met fietsen.

CX & MX 218

De CX en MX 218 gaat weer een stapje verder en is qua schoen hetzelfde als de 176, echter met een carbon zool. Deze zool zorgt ervoor dat het rendement op de pedalen verbeterd en dat de kans op moeie voeten afneemt.

CX & MX 238

De CX en MX 238 is een schoen met dubbele BOA en carbon zool. De dubbele BOA sluiting geeft een nog betere passing in de schoen.

CX & MX 332

Vanaf de CX en MX 332 krijgen we te maken met een moldable custom fit carbon zool. De schoenen zijn gemaakt van kangerooleer en zijn uitgevoerd met 1 BOA sluiting. De custom fit zool zorgt voor een optimale passing.

CX 403

Het topmodel is de CX 403. Deze schoen is evenals de 332 gemaakt van kangerooleer, en heeft een moldeble zool, maar beschikt over 2 BOA sluitingen, dit om het optimum in passing te creëren.

Custom Fit Carbon

BikePro is als één van de eerste in Nederland bestempeld als CFC dealer. Dit houd in dat wij als Custom Fit Carbon shoefitter zijn gecertificeerd.