Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

LakeSublieme pasvorm

Dit schoenenmerk kenmerkt zich door een sublieme pasvorm en ergonomie. Met een mooie opbouw is er voor ieder wat wils. De CX lijn betreft een raceschoen, de MX lijn de mountainbike lijn.

CX & MX 160

Het instapmodel begint met de CX en MX 160. Deze schoen met 3 klittenband sluitingen begint op een prijs van € 99,-.

CX & MX 175

Het opvolgende model zijn de CX en MX 175. Dit zijn dezelfde schoenen als de 160, echter met een BOA sluiting. Deze sluiting zorgt voor een betere opsluiting van de voet in de schoen. Dit zorgt voor meer efficiëntie met fietsen.

CX & MX 217

De CX en MX 217 gaat weer een stapje verder en is qua schoen hetzelfde als de 175, echter met een carbon zool. Deze zool zorgt ervoor dat het rendement op de pedalen verbeterd en dat de kans op moeie voeten afneemt.

CX & MX 237

De CX en MX 237 is een schoen met dubbele BOA en carbon zool. De dubbele BOA sluiting geeft een nog betere passing in de schoen.

CX & MX 331

Vanaf de CX en MX 331 krijgen we te maken met een moldable custom fit carbon zool. De schoenen zijn gemaakt van kangerooleer en zijn uitgevoerd met 1 BOA sluiting. De custom fit zool zorgt voor een optimale passing.

CX 402

Het topmodel is de CX 402. Deze schoen is evenals de 331 gemaakt van kangerooleer, maar beschikt over 2 BOA sluitingen, dit om het optimum in passing te creëren.

Custom Fit Carbon

BikePro is als één van de eerste in Nederland bestempeld als CFC dealer. Dit houd in dat wij als Custom Fit Carbon shoefitter zijn gecertificeerd.