Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

LivHet fietsmerk voor en door vrouwen

Liv is het nieuwe fietsmerk dat speciaal ontwikkeld is voor vrouwen door vrouwen vanuit de kennis en technieken van Giant. Liv is bedoeld voor alle vrouwen die, op wat voor manier dan ook, voorbij hun eigen grenzen gaan en nieuwe mogelijkheden en kansen binnen zichzelf opzoeken. Het maakt hierbij niet uit wat voor een type fietser je bent, zowel beginners als professionals, zoals onze ambassadrice Marianne Vos, fietsen met Liv.
Liv is ervan overtuigd dat een levensstijl gebaseerd op fietsen je kan helpen om zelfverzekerder, optimistischer, gezonder en avontuurlijker te levenOf je nu fiets voor een triatlon, je eerste grote wielertocht of je eerste kilometers, Liv helpt jou om je doelen te bereiken!

Wil jij, net als de topatleten van het Liv-Plantur en Rabobank-Liv team, zelf ook ervaren hoe het is om met Liv te fietsen? Dat kan! Waar je ook vandaan komt, waar je ook woont en welke vorm van fietsen je het meest aanspreekt, Liv is er speciaal voor jou.


Bekijk hier ons volledige Liv aanbod.