Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

Over BikePro
In januari 2012 heb ik, Arjan van der Vlugt, ook het laatste deel van V.O.F. Versluis Tweewielers overgenomen van Ron Versluis. Al snel begon ik aan een inhaalslag t.b.v. winkel, werkplaats, automatisering en assortiment. Het heeft geresulteerd in een mooi dynamisch bedrijf waar ik met mijn gepassioneerde collega's streven naar het beste. Hoge kwaliteit wat betreft een oprecht advies, afmontage en after sales. Een traject wat we overigens blijvend proberen te verbeteren, met als uitgangspunt een hoge klant-tevredenheid.

Website BikePro

Deze website zien wij dan ook als een verlengstuk van onze winkel, zodat u te allen tijde kennis kunt maken met onze visie en dienstverlening. Wij hebben er bewust voor gekozen deze website niet te gebruiken voor de online verkoop van fietsen. Dit om de simpele reden dat wij grote waarden hechten aan een goed advies, juiste maatvoering en een persoonlijk gesprek om deze perfectie te waarborgen. 

Om deze verandering meer gestalte te geven en de onderneming meer van deze tijd te maken, was een naamswijziging dan ook wenselijk. Voortaan gaan wij dus verder onder de naam BikePro. (vrij vertaald Fiets Professional).