Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

Santos
BikePro is Santos World Store!

Santos fietsen zijn zeer betrouwbare, superieure custombuilt fietsen, met weinig onderhoud. En omdat wij World Store zijn hebben we meer dan 20 modellen in onze winkel staan. Wij weten alles wat je wilt weten over Santos fietsen.


Hoe werkt het?

Wij nemen alle tijd om samen met jou de fiets compleet naar jouw wensen samen te stellen. Bijvoorbeeld: Waar ga je de fiets voor gebruiken?  Hoeveel bagage wilt je meenemen? Op wat voor ondergrond ga je fietsen? Vind je een damesframe fijn? Wil je een verende voorvork? En wil je bijvoorbeeld Rohloff of Pinion? En welke kleur wil je? Want de Rohloff, Pinion en SON zijn er in 6 kleuren en de frames in 29 kleuren en de logo’s in meer dan 50 kleuren! We helpen je om al deze vragen te beantwoorden en zo samen met jouw de fiets van je dromen te creëren. Met deze kennis op zak bouwt Santos jouw unieke fiets. Het frame vormt het platform van je fiets. Het frame gaat naar de spuiter die jouw gekozen kleur en details aanbrengt. Ondertussen maken ze bij Santos zelf je  wielen. De oersterke spaaknippels zijn typisch Santos. Het gespoten frame en alle door jouw gekozen onderdelen krijgen vervolgens een eigen vak in het magazijn van Santos. Om van daaruit door één monteur, stap voor stap, geassembleerd te worden. Hij heeft aandacht voor elk detail en maakt jouw Santos tot een perfect functionerend geheel.

De Santos fabriek staat in Nieuw-Vennep. Zij hebben meer dan 120 testfietsen die wij voor je kunnen regelen. Zo kun je altijd proefrijden op het model van je keuze.

Vragen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Waddinxveen.


Bekijk hier ons Santos aanbod.