Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

Santos
Ter uitbreiding van onze fietsmerken zijn wij Santos World Store geworden. Santos is bij uitstek een merk dat past binnen de bedrijfsfilosofie van onze fiets speciaal zaak. Santos fietsen zijn zeer betrouwbare, superieure custombuilt fietsen. 


Wij nemen alle tijd om samen met u de fiets compleet naar uw wensen samen te stellen. Hoeveel bagage wilt u meenemen? Op wat voor ondergrond gaat u fietsen? Vindt u een damesframe fijn? Wilt u een verende voorvork? En wilt u bijvoorbeeld Rohloff of Pinion? En welke kleur  wilt u? Want de Rohloff, Pinion en SON zijn er in 6 kleuren en de frames in 30 kleuren en de logo’s in meer dan 50 kleuren! We helpen u om al deze vragen te beantwoorden.


Met deze kennis op zak bouwt Santos uw unieke fiets. Het frame vormt het platform van uw fiets. Het frame gaat naar de spuiter die uw gekozen kleur en details aanbrengt. Ondertussen maken ze bij Santos zelf uw wielen. De oersterke spaaknippels zijn typisch Santos. Het gespoten frame en alle door u gekozen onderdelen krijgen vervolgens een eigen vak in het magazijn van Santos. Om van daaruit door één monteur, stap voor stap, geassembleerd te worden. Hij heeft aandacht voor elk detail en maakt u Santos tot een perfect functionerend geheel.

De Santos fabriek staat in Nieuw-Vennep. Zij hebben meer dan 120 testfietsen die wij voor u kunnen regelen. Zo kunt u altijd proefrijden op het model van uw keuze.


Bekijk hier ons volledige Santos aanbod.