Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
De Cross Lite is een multifunctionele gravelracer. Hij is licht, hij is snel en écht geschikt voor volledige bepakking.

De krachtige, hydraulische schijfremmen - de grootste race schijven die je kunt krijgen - en het comfortabele racestuur met ondiepe bocht maken hem tot een sportieve, strakke crosser. Voor op de weg of in terrein.

Voor reisdoeleinden kan de Cross Lite worden uitgerust met dragers, brede banden (35 - 60 mm mogelijk) en spatborden. Kies een verende of vaste vork; bijvoorbeeld een lichte full carbon of een stabiele stalen exemplaar geschikt voor lowriders. Het is meer dan een opgerekte racefiets, 't is een snelle, stabiele reisfiets voor on- en offroad.

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem en Sram double tap bediening.
specs
categorie racefietsen
framemaat l
frametype heren
kleur brons / brons mettallic
merk santos
merk versnellingsysteem rohloff
model cross lite
modeljaar 2018
omschrijving de cross lite is een multifunctionele gravelracer. hij is licht, hij is snel en écht geschikt voor volledige bepakking. de krachtige, hydraulische schijfremmen - de grootste race schijven die je kunt krijgen - en het comfortabele racestuur met ondiepe bocht maken hem tot een sportieve, strakke crosser. voor op de weg of in terrein. voor reisdoeleinden kan de cross lite worden uitgerust met dragers, brede banden (35 - 60 mm mogelijk) en spatborden. kies een verende of vaste vork; bijvoorbeeld een lichte full carbon of een stabiele stalen exemplaar geschikt voor lowriders. het is meer dan een opgerekte racefiets, 't is een snelle, stabiele reisfiets voor on- en offroad. specificaties van onze fiets: rohloff met riem en sram double tap bediening.
status nieuw
type versnellingsysteem naaf

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Santos Cross Lite, Brons / Brons Mettallic

  • Merk: Santos
  • Model: Santos Cross Lite, Brons / Brons Mettallic
  • -
  • €5.173,00

Tags: Santos Cross Lite, Brons / Brons Mettallic, Santos Cross Lite, Brons / Brons Mettallic, F.24208