Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
De Santos Race Lite lijkt met zijn gebogen stuur, smalle bandjes, carbon voorvork, race-remmen en compacte frame op een racefiets, maar is dat eigenlijk net niet. Deze endurance racer kan namelijk veel meer dan alleen racen. De Race Lite vult het gat tussen de lichtgewicht racers en de degelijke randonneurs van vroeger.

De Race Lite met Rohloff en tandriem is bewust een fiets geworden die zich niet met al die lichte racertjes in het peloton wil meten. Met de Santos Race Lite laat je je niet gek maken en rij je liever bij die competitieve jongens vandaan om je eigen weg te kiezen, in je eigen tempo, door weer en wind en zo ver als je zelf maar wilt.
De Race Lite is geschikt voor je dagelijkse trainingsrondjes, snel woon-werk verkeer en lange monstertochten. Je kan er met twee tasjes en een creditcard op zak zelfs mee op fietsvakantie! De iets bredere banden geven je extra comfort en er kunnen een bagagedragertje en spatborden op. Voor naar je werk is naafdynamo-verlichting een nuttige toevoeging. Dankzij de Rohloff-naaf en de schone tandriem-aandrijving heeft de fiets minimaal onderhoud nodig en ben je verzekerd van duizenden zorgeloze kilometers.

De Race Lite het lichtste model van Santos en misschien wel de snelste Rohloff-fiets ter wereld! Tenminste, als je zelf van heel hard trappen houdt.

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem
specs
bassiskleur zwart
categorie racefietsen
framemaat l
frametype heren
kleur zwart / santos black
merk santos
merk versnellingsysteem rohloff
model race lite
modeljaar 2018
omschrijving de santos race lite lijkt met zijn gebogen stuur, smalle bandjes, carbon voorvork, race-remmen en compacte frame op een racefiets, maar is dat eigenlijk net niet. deze endurance racer kan namelijk veel meer dan alleen racen. de race lite vult het gat tussen de lichtgewicht racers en de degelijke randonneurs van vroeger. de race lite met rohloff en tandriem is bewust een fiets geworden die zich niet met al die lichte racertjes in het peloton wil meten. met de santos race lite laat je je niet gek maken en rij je liever bij die competitieve jongens vandaan om je eigen weg te kiezen, in je eigen tempo, door weer en wind en zo ver als je zelf maar wilt. de race lite is geschikt voor je dagelijkse trainingsrondjes, snel woon-werk verkeer en lange monstertochten. je kan er met twee tasjes en een creditcard op zak zelfs mee op fietsvakantie! de iets bredere banden geven je extra comfort en er kunnen een bagagedragertje en spatborden op. voor naar je werk is naafdynamo-verlichting een nuttige toevoeging. dankzij de rohloff-naaf en de schone tandriem-aandrijving heeft de fiets minimaal onderhoud nodig en ben je verzekerd van duizenden zorgeloze kilometers. de race lite het lichtste model van santos en misschien wel de snelste rohloff-fiets ter wereld! tenminste, als je zelf van heel hard trappen houdt. specificaties van onze fiets: rohloff met riem
status nieuw
type versnellingsysteem naaf

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Santos Race Lite, Zwart / Santos Black

  • Merk: Santos
  • Model: Santos Race Lite, Zwart / Santos Black
  • -
  • €4.768,00

Tags: Santos Race Lite, Zwart / Santos Black, Santos Race Lite, Zwart / Santos Black, F.24198