Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
  • Santos Travel Lite+ E-bike, Zwart mat
De Travel Lite+ E-bike is een sportieve alleskunner met power. Hij brengt je naar je werk en verder, véél verder. Lekker genieten met de wind in de rug.

De Travel Lite+ is de eerste E-bike ontwikkeld vanuit vakantieperspectief. Een krachtpatser als het gaat om bagage, een openbaring op het gebied van souplesse en sportiviteit. Hij is gebouwd voor véél bagage. Zo'n 55 kg. Met zijn sterke frame en wielen rijdt hij stabiel onder alle omstandigheden.

De krachtige Go Swiss motor van de Travel Lite+ zit in het achterwiel en de verwisselbare accu op de onderbuis van het frame, ook bij de damesvariant. Lekker stabiel.

Santos ontwikkelde speciale software met slimme ondersteuning. Daarmee kies je voor maximale actieradius óf voor maximale ondersteuning, net wat je wilt.

De Travel Lite+ is uitgerust met een onderhoudsarme Pinion versnellingsbak en riemaandrijving. Hij beschikt over krachtige schijfremmen en is mooi, clean afgewerkt. Een plaatje van buiten, een krachtpatser van binnen.
specs
categorie elektrische fietsen
framemaat 57
frametype heren
kleur zwart mat
merk santos
merk remsysteem achter shimano
merk remsysteem voor shimano
model travel lite+ e-bike
model remsysteem achter deore xt
model remsysteem voor deore xt
model versnellingsysteem pinion c1.12
modeljaar 2018
omschrijving de travel lite+ e-bike is een sportieve alleskunner met power. hij brengt je naar je werk en verder, véél verder. lekker genieten met de wind in de rug. de travel lite+ is de eerste e-bike ontwikkeld vanuit vakantieperspectief. een krachtpatser als het gaat om bagage, een openbaring op het gebied van souplesse en sportiviteit. hij is gebouwd voor véél bagage. zo'n 55 kg. met zijn sterke frame en wielen rijdt hij stabiel onder alle omstandigheden. de krachtige go swiss motor van de travel lite+ zit in het achterwiel en de verwisselbare accu op de onderbuis van het frame, ook bij de damesvariant. lekker stabiel. santos ontwikkelde speciale software met slimme ondersteuning. daarmee kies je voor maximale actieradius óf voor maximale ondersteuning, net wat je wilt. de travel lite+ is uitgerust met een onderhoudsarme pinion versnellingsbak en riemaandrijving. hij beschikt over krachtige schijfremmen en is mooi, clean afgewerkt. een plaatje van buiten, een krachtpatser van binnen.
status nieuw
type remsysteem achter schijfrem met hydraulische bediening
type remsysteem voor schijfrem met hydraulische bediening
type versnellingsysteem naaf
versnellingen 12
wielmaat 27.5

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Santos Travel Lite+ E-bike, Zwart mat

  • Merk: Santos
  • Model: Santos Travel Lite+ E-bike, Zwart mat
  • -
  • €8.210,00

Tags: Santos Travel Lite+ E-bike, Zwart mat, Santos Travel Lite+ E-bike, Zwart mat, F.26674