Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
In de Travel Lite heeft Santos al hun ervaringen, expertise en modernste technische ontwikkelingen toegepast om de allerbeste en de allermooiste trekkingfiets te bouwen. Deze Range Rover onder de trekkingfietsen is een supersjieke alleskunner geworden. De Travel Lite ziet er met zijn glad afgewerkte frame niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens lichter én stijver dan de beroemde Travelmaster. Én het is hun eerste trekkingfiets met echte twentyniner wielen!

De Travel Lite is perfect geschikt om véél en vér te fietsen. Naar je werk op en neer of eventjes naar China, met of zonder zware bepakking, over asfalt, gravel of rotspaden, de Travel Lite vindt het allemaal prima. Zoals al hun Travel-modellen kan de Travel Lite al je bagage dragen. Ook als je héél veel meeneemt en héél hard de berg af wilt. Geen gezwabber, maar 'gewoon' een voorspelbaar, stabiel en veilig stuurgedrag.

“Wij houden van lekker veel fietsen en niet van poetsen en smeren. Daarom hebben we de Travel Lite uitgerust met de meest duurzame en onderhoudsarme componenten die er bestaan. Geen kwetsbare derailleurs die in the middle of nowhere stuk kunnen gaan, maar uitsluitend heavy-duty, interne versnellingen van Rohloff of Pinion. En de hufter-proof Magura Firmtech remmen waarbij zelfs mensen met twee linkerhanden de remblokjes in een paar tellen kunnen vervangen. En natuurlijk een tandriem, want die is lekker schoon, stil en duurzaam.”

Specificaties van onze fiets: Pinion 18 speed en Son verlichtingsset.
specs
bassiskleur grijs
categorie bakfietsen
framemaat 57
frametype heren
kleur earth grey matte
merk santos
merk remsysteem achter shimano
merk remsysteem voor shimano
model travel lite
model remsysteem achter xt
model remsysteem voor xt
model versnellingsysteem pinion c.1.18
modeljaar 2018
omschrijving in de travel lite heeft santos al hun ervaringen, expertise en modernste technische ontwikkelingen toegepast om de allerbeste en de allermooiste trekkingfiets te bouwen. deze range rover onder de trekkingfietsen is een supersjieke alleskunner geworden. de travel lite ziet er met zijn glad afgewerkte frame niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens lichter én stijver dan de beroemde travelmaster. én het is hun eerste trekkingfiets met echte twentyniner wielen! de travel lite is perfect geschikt om véél en vér te fietsen. naar je werk op en neer of eventjes naar china, met of zonder zware bepakking, over asfalt, gravel of rotspaden, de travel lite vindt het allemaal prima. zoals al hun travel-modellen kan de travel lite al je bagage dragen. ook als je héél veel meeneemt en héél hard de berg af wilt. geen gezwabber, maar 'gewoon' een voorspelbaar, stabiel en veilig stuurgedrag. “wij houden van lekker veel fietsen en niet van poetsen en smeren. daarom hebben we de travel lite uitgerust met de meest duurzame en onderhoudsarme componenten die er bestaan. geen kwetsbare derailleurs die in the middle of nowhere stuk kunnen gaan, maar uitsluitend heavy-duty, interne versnellingen van rohloff of pinion. en de hufter-proof magura firmtech remmen waarbij zelfs mensen met twee linkerhanden de remblokjes in een paar tellen kunnen vervangen. en natuurlijk een tandriem, want die is lekker schoon, stil en duurzaam.” specificaties van onze fiets: pinion 18 speed en son verlichtingsset.
status nieuw
type remsysteem achter schijfrem met hydraulische bediening
type remsysteem voor schijfrem met hydraulische bediening
type versnellingsysteem naaf
versnellingen 18
wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Santos Travel Lite, Earth Grey Matte

  • Merk: Santos
  • Model: Santos Travel Lite, Earth Grey Matte
  • -
  • €5.969,00

Tags: Santos Travel Lite, Earth Grey Matte, Santos Travel Lite, Earth Grey Matte, F.24218