Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
Over de Travelmaster 2.8 kunnen we bijna hetzelfde vertellen als over de 2.6-versie, want ze zijn technisch identiek. De Travelmaster 2.8 is net als de 2.6 een heavy-duty trekkingfiets, dus geschikt voor lange trektochten met veel bagage.

Maar waarom zou je dan voor een 2.8 moeten kiezen? Het verschil zit ‘m in de grotere 28-inch wielen, de smallere banden en de andere frameverhoudingen. Hierdoor heeft de Travelmaster 2.8 een heel ander karakter. Hij is meer geschikt voor asfaltwegen en minder voor het ruige terrein. Maar een mooi bospaadje zo nu en dan is geen probleem!.

De Travelmaster 2.8 is ontwikkeld voor de snelle, fanatieke kilometervreter, maar ook voor de levensgenieter die comfortabel en relaxed heel Europa (en verder) door wil fietsen. Waartoe de Travelmaster 2.8 in staat is, heeft James Bowthorpe prachtig aangetoond, toen hij in 2009 het record rond-de-wereld-fietsen met 19 dagen scherper zette. Daar zijn wij best trots op! James trapte maar liefst 29.065 km in slechts 174 dagen en 5 uur!

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem.


specs
bassiskleur geel
categorie bakfietsen
framemaat 61
frametype heren
kleur geel / deep yellow
merk santos
merk versnellingsysteem rohloff
model travelmaster 2.8
modeljaar 2018
omschrijving over de travelmaster 2.8 kunnen we bijna hetzelfde vertellen als over de 2.6-versie, want ze zijn technisch identiek. de travelmaster 2.8 is net als de 2.6 een heavy-duty trekkingfiets, dus geschikt voor lange trektochten met veel bagage. maar waarom zou je dan voor een 2.8 moeten kiezen? het verschil zit ‘m in de grotere 28-inch wielen, de smallere banden en de andere frameverhoudingen. hierdoor heeft de travelmaster 2.8 een heel ander karakter. hij is meer geschikt voor asfaltwegen en minder voor het ruige terrein. maar een mooi bospaadje zo nu en dan is geen probleem!. de travelmaster 2.8 is ontwikkeld voor de snelle, fanatieke kilometervreter, maar ook voor de levensgenieter die comfortabel en relaxed heel europa (en verder) door wil fietsen. waartoe de travelmaster 2.8 in staat is, heeft james bowthorpe prachtig aangetoond, toen hij in 2009 het record rond-de-wereld-fietsen met 19 dagen scherper zette. daar zijn wij best trots op! james trapte maar liefst 29.065 km in slechts 174 dagen en 5 uur! specificaties van onze fiets: rohloff met riem.
status nieuw
type versnellingsysteem naaf

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Santos Travelmaster 2.8, Geel / Deep Yellow

  • Merk: Santos
  • Model: Santos Travelmaster 2.8, Geel / Deep Yellow
  • -
  • €3.803,00

Tags: Santos Travelmaster 2.8, Geel / Deep Yellow, Santos Travelmaster 2.8, Geel / Deep Yellow, F.24210