Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.
De Santos Travelmaster 2.9 is de meest veelzijdige heavy-duty trekkingfiets van Santos. Om de Travelmaster 2.9 te laten voldoen aan alle moderne eisen, wensen en trends, hebben ze de ervaringen van vele Santos-rijders en hunzelf gebundeld en zijn ze gekomen tot deze ultieme vakantiefiets.

Eén van de belangrijkste wensen is comfort. Daarom heeft de Travelmaster 2.9 grote wielen met brede banden. Lekker veel luchtvering, veel grip en toch ook een lage rolweerstand. En er past een verende voorvork in! Het frame is daar speciaal op gebouwd, vandaar die verhoogde voorkant. Die nieuwe geometrie maakt ook een extra comfortabele zitpositie mogelijk. Voor de liefhebbers is sportief diep zitten gelukkig ook gewoon mogelijk.
De Travelmaster 2.9 is een echte Santos, wat betekent dat hij gebouwd is op maximale duurzaamheid met een minimum aan onderhoud. Daar zorgen de Rohloff-naaf of Pinion-bak en de tandriem voor. Voor de remmen kun je kiezen uit alle bestaande varianten: hydraulische Magura velgremmen, V-brakes of schijfremmen.

Omdat de Travelmaster 2.9 zwaar belast wordt, met veel bagage voor je wereldreis, heeft hij onze beroemde, supersterke Santoswielen en sterke Tubus bagagedragers. Het frame is sterk en stabiel en met deze wielen en dragers is zwabberen verleden tijd. Naast veel bagage kun je ook extra veel water meenemen. Aan het frame van de Travelmaster 2.9 passen maar liefst drie Santos-alleshouders voor 2-liter flessen. Geen dromedarissen meer nodig, met de Travelmaster 2.9 kom je die woestijn ook wel door!

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem en Sonverlichtingsset.
specs
bassiskleur zwart
categorie bakfietsen
framemaat 53
frametype heren
kleur zwart / black matt
merk santos
merk versnellingsysteem rohloff
model travelmaster 2.9
modeljaar 2018
omschrijving de santos travelmaster 2.9 is de meest veelzijdige heavy-duty trekkingfiets van santos. om de travelmaster 2.9 te laten voldoen aan alle moderne eisen, wensen en trends, hebben ze de ervaringen van vele santos-rijders en hunzelf gebundeld en zijn ze gekomen tot deze ultieme vakantiefiets. eén van de belangrijkste wensen is comfort. daarom heeft de travelmaster 2.9 grote wielen met brede banden. lekker veel luchtvering, veel grip en toch ook een lage rolweerstand. en er past een verende voorvork in! het frame is daar speciaal op gebouwd, vandaar die verhoogde voorkant. die nieuwe geometrie maakt ook een extra comfortabele zitpositie mogelijk. voor de liefhebbers is sportief diep zitten gelukkig ook gewoon mogelijk. de travelmaster 2.9 is een echte santos, wat betekent dat hij gebouwd is op maximale duurzaamheid met een minimum aan onderhoud. daar zorgen de rohloff-naaf of pinion-bak en de tandriem voor. voor de remmen kun je kiezen uit alle bestaande varianten: hydraulische magura velgremmen, v-brakes of schijfremmen. omdat de travelmaster 2.9 zwaar belast wordt, met veel bagage voor je wereldreis, heeft hij onze beroemde, supersterke santoswielen en sterke tubus bagagedragers. het frame is sterk en stabiel en met deze wielen en dragers is zwabberen verleden tijd. naast veel bagage kun je ook extra veel water meenemen. aan het frame van de travelmaster 2.9 passen maar liefst drie santos-alleshouders voor 2-liter flessen. geen dromedarissen meer nodig, met de travelmaster 2.9 kom je die woestijn ook wel door! specificaties van onze fiets: rohloff met riem en sonverlichtingsset.
status nieuw
type versnellingsysteem naaf

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Santos Travelmaster 2.9, zwart / Black Matt

  • Merk: Santos
  • Model: Santos Travelmaster 2.9, zwart / Black Matt
  • -
  • €4.417,00

Tags: Santos Travelmaster 2.9, zwart / Black Matt, Santos Travelmaster 2.9, zwart / Black Matt, F.24200