Vanwege het belang van de juiste maat, een goede meting en aandacht voor uw wensen helpen wij u graag verder in onze winkel.

Fietsmeting


Ben je op zoek naar een race, mountainbike of trekking fiets, dan is een fietsmeting een absolute must.

Een fietsmeting ofwel bikefitting kan op verschillende manieren, van basic meting tot professional. Bij Bikepro hebben wij gekozen voor de professional meting in combinatie met een pasfiets. Wij geloven namelijk in het feit dat details het verschil maken. Bij deze meting worden alle lichaamsmaten zorgvuldig gemeten en middels een computer programma vertaald naar de pasfiets. Door de pasfiets in te stellen, komen we tot de ideale houding waarbij we altijd nog een fine tuning doen. Dit doen we omdat het meetsysteem geen rekening houd met eventuele lichamelijke klachten of specifieke wensen van de klant. Door deze manier van aanpak is een perfecte houding en een optimale prestatie gewaarborgd.

De kosten voor deze complete meting bedraagt €125,-. Bij aanschaf van een nieuwe worden deze kosten niet in rekening gebracht. Metingen doen we voornamelijk op afspraak aangezien we hier een uur tot anderhalf uur voor nodig hebben.

Bekijk hier ons filmpje waarin we laten zien wat deze meting inhoud.