Ben je op zoek naar een race, mountainbike of trekking fiets, dan is een fietsmeting een absolute must.

Een fietsmeting ofwel bikefitting kan op verschillende manieren, van basic meting tot professional. Bij Bikepro hebben wij gekozen voor de professional meting in combinatie met een pasfiets. Wij geloven namelijk in het feit dat details het verschil maken. Bij deze meting worden alle lichaamsmaten zorgvuldig gemeten en middels een computer programma vertaald naar de pasfiets. Door de pasfiets in te stellen, komen we tot de ideale houding waarbij we altijd nog een fine tuning doen. Dit doen we omdat het meetsysteem geen rekening houd met eventuele lichamelijke klachten of specifieke wensen van de klant. Door deze manier van aanpak is een perfecte houding en een optimale prestatie gewaarborgd.

Ook kunnen wij een pedaal analyse doen. Hierbij gaan wij nog dieper in de beweging die u maakt en de kracht die u zet. Met deze meting kunnen wij zien of uw rendement daadwerkelijk verbetert ten opzichte van de huidige maatvoering van uw fiets. Hiermee kunnen wij kleine aanpassingen doen aan uw houding en tips meegeven om beter te kunnen trainen.

De kosten voor deze complete meting bedraagt €135,-. De meting inclusief de pedaalanalyse bedraagt €270,-. Bij aanschaf van een nieuwe fiets doen wij altijd een complete meting exclusief de pedaalanalyse en worden deze kosten niet in rekening gebracht. Metingen doen we enkel nog op afspraak.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!