Categories: SKU: santos-travelmaster-3p-groen-ice-green-heren

7.323,00

Santos Travelmaster 3+ Groen / Ice Green Heren

7.323,00

Santos Travelmaster 3+, Groen / Ice Green

Extra informatie

De Travelmaster 3+ neem je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur. Je belandt op prachtige onverharde paden in Frankrijk, rijdt tussen de rotsen in Noorwegen of pusht je fiets over de glooiende hobbels van een zandweg in Zuid-Amerika. Dagen vol voldoening, met een immens gevoel van vrijheid.

De mogelijkheden uitbreiden, dat was het doel. Santos evolueerde de Travelmaster tot een veelzijdige alleskunner en noemden hem de Travelmaster 3+. Sterk en stabiel zoals je van de Travelmasters gewend bent, comfortabeler dan ooit.

Hij geeft je grip op ruige ondergronden, rolt soepel over elk obstakel en is sterk, sterk als een huis (maar dan op vakantie). Zijn 27,5 inch wielen met brede velgen maken dat je je zeker voelt op onverhard en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel.

Bij thuiskomst verruilt het avontuur zich voor een ritje woon-werk, naar de supermarkt of door de stad. De travelmaster 3+ vormt zich moeiteloos om tot snelle forenzen fiets en onderhoudsarme boodschappen-buddy. Je hoeft niet meer te kiezen, de Travelmaster 3+ heeft alles in een.

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem en Hope schrijfremmen.

Frame Type

Heren

Hoofdkleur

Groen

Lease type

b2b

Lease platform

cyclelease

Lease maanden

36

Leverstatus

Niet meer leverbaar

Merk versnellingen

ROHLOFF

Type versnellingen

NAAF

Merk

Santos

Jaar

Frame maat

49 cm

NIEUWSUPDATE

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Bike Pro Update