Categories: SKU: santos-trekking-lite-pendix-zwart-black-matt-heren

8.748,00

Santos Trekking Lite Pendix Zwart / Black Matt Heren

8.748,00

Santos Trekking Lite Pendix, Zwart / Black Matt

Extra informatie

De Trekking Lite is de sport-coupe onder de Santos fietsen. Santos heeft bij dit model niet alleen de afwerking naar een veel hoger niveau getild, maar ook veel energie gestoken in een laag gewicht. Daarnaast hebben ze gewerkt aan een brede inzetbaarheid. De Trekking Lite kan namelijk, net als al onze andere modellen, net even wat meer dan je op het eerste gezicht van hem zou verwachten. Het is in eerste instantie een lichtgewicht sportfiets voor sportieve en recreatieve toerrijders, maar je kan er ook gewoon je woon-werk kilometers mee maken. Hij heeft zelfs reisambities!

Met twee tasjes aan het Lite Rack (speciaal ontwikkeld door Santos, gemaakt door Tubus) aan de achtervork, is de Trekking Lite een vlotte vakantiefiets voor light-trekking en creditcardreisjes. Met de Trekking Lite kun je heerlijk door Europa rijden, van hotel naar bed & breakfast, maar je kan er ook een minimalistische kampeeruitrusting aan hangen en er even een weekendje mee uitwaaien. De wielen zijn er sterk genoeg voor, want die zijn hetzelfde als die van onze 28”-Travelmodellen.

Een gemiddelde Trekking Lite weegt rond de 10 kilo. Met bagagedrager en zijstandaard. Dit maakt ‘m lekker snel. Toch is hij ook erg sterk en duurzaam. En als je kiest voor de onderhoudsarme Rohloff-naaf en de tandriem, is de Trekking Lite ideaal voor dagelijks gebruik. Door weer en wind, het hele jaar door. Gewoon lekker veel fietsen en zo min mogelijk poetsen! Om het gebruiksgemak nog verder te vergroten hebben we de Trekking Lite voorzien van de hufter-proof Magura Firmtech remmen, waarbij zelfs mensen met twee linkerhanden de remblokjes in een paar tellen kunnen vervangen.

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem en Son verlichtingsset.

Frame Type

Heren

Hoofdkleur

Zwart

Lease type

b2b

Lease platform

cyclelease

Lease maanden

36

Leverstatus

Niet meer leverbaar

Merk versnellingen

ROHLOFF

Type versnellingen

NAAF

Wielmaat

28

Merk

Santos

Jaar

Frame maat

57 cm

Gerelateerde producten

NIEUWSUPDATE

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Bike Pro Update