Categories: SKU: santos-4.29-rood-pure-red-heren

6.464,00

Santos 4.29 Rood / Pure Red Heren

6.464,00

Santos 4.29, Rood / Pure Red

Extra informatie

Sinds de 29er zijn intrede heeft gedaan in de mountainbike-wereld is hij niet meer weg te denken. Een 29″ wielmaat is nu de standaard. Lang leve de Santos 4.29!

En láng leeft ‘ie, want Santos heeft de 4.29 lekker robuust gemaakt. Vooral de versies met Rohloff of Pinion en tandriem zijn bijna niet kapot te rijden. Hiermee kan je gerust het hele jaar door de modder baggeren en stof happen zonder dat je om de haverklap je aandrijving moet vernieuwen. Hoe smerig de omstandigheden ook zijn, de 4.29 blijft altijd gáán. Als je dan ook nog kiest voor de hufter-proof hydraulische Magura Firmtech velgremmen, dan heb je de meest onderhoudsarme mountainbike ter wereld. De 4.29 is namelijk de enige 29er mountainbike in de wereld die met deze remmen gemaakt wordt.

Voor de snelle jongens en meisjes die veel en vooral hárd willen afdalen, is de 4.29 ook gewoon leverbaar met schijfremmen.

De bite en doseerbaarheid van schijven gecombineerd met het onderhoudsarme karakter van de Rohloff-naaf of de Pinion versnellingsbak maken van de 4.29 een kilometervreter, een echte marathon bike…

De robuuste bouw en de uitgebreide opbouwmogelijkheden van de 4.29 maken ‘m ook zeer geschikt als trekkingfiets. Met een bagagedrager, onze alleshouders en eventueel een vaste stalen vork maak je er een beest van een 'Adventure Bike’ van. In de winter lekker mountainbiken en in de zomer ermee op fietsvakantie, eventueel met snelle asfaltbandjes. Of… brede strandbanden erop (2.35/60mm banden passen makkelijk) en je rijdt met de 4.29 BeachRacer zo het strand op. Je hebt helemaal geen twee of drie verschillende fietsen meer nodig!

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem.

Frame Type

Heren

Hoofdkleur

Rood

Lease type

b2b

Lease platform

cyclelease

Lease maanden

36

Leverstatus

Niet meer leverbaar

Merk versnellingen

ROHLOFF

Type versnellingen

NAAF

Merk

Santos

Jaar

Frame maat

L

Gerelateerde producten

NIEUWSUPDATE

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Bike Pro Update