Categories: SKU: santos-travel-lite-wit-pure-white-dames

6.381,00

7% Off

Santos Travel Lite Wit / Pure White Dames

Santos Travel Lite, Wit / Pure White

Extra informatie

In de Travel Lite heeft Santos al hun ervaringen, expertise en modernste technische ontwikkelingen toegepast om de allerbeste en de allermooiste trekkingfiets te bouwen. Deze Range Rover onder de trekkingfietsen is een supersjieke alleskunner geworden. De Travel Lite ziet er met zijn glad afgewerkte frame niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens lichter en stijver dan de beroemde Travelmaster. En het is hun eerste trekkingfiets met echte twentyniner wielen!

De Travel Lite is perfect geschikt om veel en ver te fietsen. Naar je werk op en neer of eventjes naar China, met of zonder zware bepakking, over asfalt, gravel of rotspaden, de Travel Lite vindt het allemaal prima. Zoals al hun Travel-modellen kan de Travel Lite al je bagage dragen. Ook als je heel veel meeneemt en heel hard de berg af wilt. Geen gezwabber, maar 'gewoon' een voorspelbaar, stabiel en veilig stuurgedrag.

“Wij houden van lekker veel fietsen en niet van poetsen en smeren. Daarom hebben we de Travel Lite uitgerust met de meest duurzame en onderhoudsarme componenten die er bestaan. Geen kwetsbare derailleurs die in the middle of nowhere stuk kunnen gaan, maar uitsluitend heavy-duty, interne versnellingen van Rohloff of Pinion. En de hufter-proof Magura Firmtech remmen waarbij zelfs mensen met twee linkerhanden de remblokjes in een paar tellen kunnen vervangen. En natuurlijk een tandriem, want die is lekker schoon, stil en duurzaam.”

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem en Son verlichtingsset.

Frame Type

Dames

Hoofdkleur

Wit

Lease type

b2b

Lease platform

cyclelease

Lease maanden

36

Leverstatus

Niet meer leverbaar

Merk versnellingen

ROHLOFF

Type versnellingen

NAAF

Merk

Santos

Jaar

Frame maat

53 cm

NIEUWSUPDATE

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Bike Pro Update