Categories: SKU: santos-travelmaster-2.9-zwart-black-matt-heren

6.193,00

Santos Travelmaster 2.9 Zwart / Black Matt Heren

6.193,00

Santos Travelmaster 2.9, zwart / Black Matt

Extra informatie

De Santos Travelmaster 2.9 is de meest veelzijdige heavy-duty trekkingfiets van Santos. Om de Travelmaster 2.9 te laten voldoen aan alle moderne eisen, wensen en trends, hebben ze de ervaringen van vele Santos-rijders en hunzelf gebundeld en zijn ze gekomen tot deze ultieme vakantiefiets.

Een van de belangrijkste wensen is comfort. Daarom heeft de Travelmaster 2.9 grote wielen met brede banden. Lekker veel luchtvering, veel grip en toch ook een lage rolweerstand. En er past een verende voorvork in! Het frame is daar speciaal op gebouwd, vandaar die verhoogde voorkant. Die nieuwe geometrie maakt ook een extra comfortabele zitpositie mogelijk. Voor de liefhebbers is sportief diep zitten gelukkig ook gewoon mogelijk.

De Travelmaster 2.9 is een echte Santos, wat betekent dat hij gebouwd is op maximale duurzaamheid met een minimum aan onderhoud. Daar zorgen de Rohloff-naaf of Pinion-bak en de tandriem voor. Voor de remmen kun je kiezen uit alle bestaande varianten: hydraulische Magura velgremmen, V-brakes of schijfremmen.

Omdat de Travelmaster 2.9 zwaar belast wordt, met veel bagage voor je wereldreis, heeft hij onze beroemde, supersterke Santoswielen en sterke Tubus bagagedragers. Het frame is sterk en stabiel en met deze wielen en dragers is zwabberen verleden tijd. Naast veel bagage kun je ook extra veel water meenemen. Aan het frame van de Travelmaster 2.9 passen maar liefst drie Santos-alleshouders voor 2-liter flessen. Geen dromedarissen meer nodig, met de Travelmaster 2.9 kom je die woestijn ook wel door!

Specificaties van onze fiets: Rohloff met riem en Sonverlichtingsset.

Frame Type

Heren

Hoofdkleur

Zwart

Lease type

b2b

Lease platform

cyclelease

Lease maanden

36

Leverstatus

Niet meer leverbaar

Merk versnellingen

ROHLOFF

Type versnellingen

NAAF

Merk

Santos

Jaar

Frame maat

53 cm

NIEUWSUPDATE

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Bike Pro Update